2821
2789
عنوان

تنهام

161 بازدید | 26 پست

تو خونه زندانیم کردن

گوشیم رو چک میکنن

نمیزارن حرف بزنم

بهم توجهی ندارن

هرجا میرم باید با اونا باشم

جواب همه سوالام نه هست

نه خواهرم و نه برادرم بهم محبت میکنن همیشه دوتاشون باهم هستن

پدرو و مادرم همیشه میگن تورو بیشتر دوست داریم اما همش دروغه و بهم توجهی ندارن

همیشه تو ذوقم میزنن

دوست دارم فرار کنم برم یه جایی ک دست هیچکس بهم نرسه

کسی حمایتم نمیکنه 

کسیو ندارم ک باهاش درد و دل کنم 

خیلی تنهام حتی خدا هم دوسم ندارم

همیشه تو چشمام اشکه مثل الان

کسی نیست ک به ی دختر ۱۵ ساله ته تغاری اهمیت بده این دختر به محبت نیاز داره

خیلی تنهام!میخام بمیرم 

ی مرگ خاموووش

و خدایی که به شدت کافیست🌱

عزیزم 

اشکالی نداره قربونت برم خودتو ناراحت نکن

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی دوره ی حساسی هستی میگذره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
این روش تربیت خوبه در آینده اکه خدا خواست همین برنامه رو بچه ها پیاده می کنیم

موفق باشی🙄🤟

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

هیچکدومش اهمیت نداره بشین حسابی درس بخون یه آدمی بشو که کاری رو بلده و اطلاعاتی رو داره که از همه بالاتره. 

فرض کن دیگران هم حرفای تو رو قبول کنند چه فایده ای برای آینده تو داره؟ باید بدونی همه آدمها هر کس به نوعی تنهان. دیگران فقط کمی با ما هستند که اون هم اغلب برای پر کردن وقت خودشونه. 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

عزیزدلم متاسفانه بخاطر جامعه ناسالم بعضی وقتا خانواده ها اینطور برخورد میکنن شما سعی کن تو گوشیت هیچ چیز بدی نداشته باشی ک اعتمادشون بهت بیشتر و کاملتر بشه این عملکردشون نهایت تا دو یا سه سال دیگ ادامه پیدا میکنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️