2821
2789
عنوان

تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
همه اینجوریم بخدا زندگی همه اینجوره باید سازش کرد و خودتو بکشی بالا پیشرفت کنی

کسی نیست حمایتم کنه تا پیشرفت کنم

نمیزارن دنبال علایق خودم باشم

و خدایی که به شدت کافیست🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ براشون مهمه؟؟

اره مهمه.مگه بچشون نیستی.شاید خودشون یه مشکلی دارن که شمادرجریان نیستی.یااصلا شما واقعا ازدرون مشکلایی داری که باعث شده اینجوری فکر کنی واقعاروانشناس کمکت میکنه.چه این مشکل از طرف خانوادت باضه چه ازدرون خودت. حالت بهترمیشه.حداقل این کار بهتراز خودخوریه 

اره مهمه.مگه بچشون نیستی.شاید خودشون یه مشکلی دارن که شمادرجریان نیستی.یااصلا شما واقعا ازدرون مشکلا ...

اونا هستن ک باعث حالم میشن

اونا فکر میکنن اگ تو خونه باشم هیچکس بهم نگاه نکنه تو امنیت هستم

درحالی ک من با دوستام خوشم

نمیخام زندونی باشم

منو هیچوقت درک نکردن

اونا هستن ک باعث حالم میشن اونا فکر میکنن اگ تو خونه باشم هیچکس بهم نگاه نکنه تو امنیت هستم درحالی ...

حتما بایه روانشناس صحبت کن  راه حلای خوبی میدن حتی شده تلفنی... ممکنه خدایی نکرده ایندتم به خطر بیوفته 

سلام دختر جان گل

عزیزم تو الان نوجوانی و همه این دوران رو گذراندن اینکه خانواده ات تو این سن تورو نمیفهمن مشکل بدیه اما اینو بدون ک حال الان تو تا حدودی اقتضای سنت هم هس 

خودت  سعی کن حالتو خوب کنی تا خودت بخوای همه چی ممکن میشه

با خانواده ات  راه بیا کاری کن اعتماد بهت کنن 

خودتو مشغول کن علایقت رو دنبال کن 

شعر ، موسیقی ، هنر ، ورزش ، تو باید یجوری خودتو تخلیه انرژی کنی حالا ک نمی ذارن بدی بیرون اشکالی نداره تو خونه علایقت رو دنبال کن با اونی ک راحتتری تو خونه حرف بزن ، ناراحتی هایت رو تو دفتر بنویس

سلام دختر جان گل عزیزم تو الان نوجوانی و همه این دوران رو گذراندن اینکه خانواده ات تو این سن تورو ن ...

خب من ب موسیقی علاقه دارم ولی اونا نمیزارن ک دنبالش باشم

وقتی ک دوستام رو میبینم ک رفتن بیرون و دور هم جمع هستن و خودم رو میبینم ک تو خونه زندانی هستم خیلی دلم میگیره