2821
2789
عنوان

مهمون دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 71 پست

پربازدید جان امشب

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
. گزها رو میشماری؟  یا خدا اول برو طلاهات رو حاضر غایب کن بعد به خودش یا شوهرت بگو

توباشی تعجب نمیکنی ده تا داشت گز آردی بستشو دیروز باز کردم دوتا خوردم یهو چند ردیفش غیب شد توباشی شک نمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میرم یه جا مهمونی که باهاشون تعارف ندارم میگم لطفا ظرف شیرینی یا شکلات را بذارین جلو خودم،که هرچقدر خواستم جلو صاحبخونه بخورم😅

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
افرین چجوری لاغر شدی تو چند ماه

شما چجوری ۴۰ کیلو کم کردین تو چند وقت

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘
توباشی تعجب نمیکنی ده تا داشت گز آردی بستشو دیروز باز کردم دوتا خوردم یهو چند ردیفش غیب شد توباشی شک ...

شاید کار شوهرت باشه.

چقدر زود تهمت میزنی.به دوستت حتما بگو تا بشناستت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من میرم یه جا مهمونی که باهاشون تعارف ندارم میگم لطفا ظرف شیرینی یا شکلات را بذارین جلو خودم،که هرچق ...

والا منم میارم جلوش شما باشی بازم همچین ادمو راه میدی خونت؟؟

توباشی تعجب نمیکنی ده تا داشت گز آردی بستشو دیروز باز کردم دوتا خوردم یهو چند ردیفش غیب شد توباشی شک ...

من اگر به مهمون اعتماد نداشته باشم نمی‌گذارم بره آشپزخانه، اگه بگذارم بره آشپزخانه پس هرچی برداره و بخوره ناراحت نمیشم، ضمن این که واقعا خورده شدن خوراکی خونه ام برام اهمیت نداره

اول از شوهرت بپرس که خورده یا نه

بعدم حتی اگر دوستت خورده باشه بستگی داره به میزان صمیمیت تو با دوستت، من اگر دوست صمیمی ام بیاد خونه ام هر چیزی هم بخوره و هر جا رو هم بگرده برام مهم نیست دقیقا مثل خونه خودش.

ولی اگر دوست صمیمی ات نیست و رودربایستی دارین باهم خیلی کار قشنگی نکرده و خودشو کوچیک کرده اما بازم شما نباید به رو بیاری اونم واسه ۴ تا دونه گز و شیرینی 

من اگر به مهمون اعتماد نداشته باشم نمی‌گذارم بره آشپزخانه، اگه بگذارم بره آشپزخانه پس هرچی برداره و ...

برامنم مهمون بیاد ناراحت نمیشم ازینکه بخوره خودم چیز هایی رو که میارم جلوش ولی بدون اجازم چیزی بردارن بدم میاد خودم عاشق گزم یخاطر اون یهترین باقلوامو میبرم جلوش اما اونو فقط خودم بخورم😂

اول از شوهرت بپرس که خورده یا نه بعدم حتی اگر دوستت خورده باشه بستگی داره به میزان صمیمیت تو با دوس ...

صمیمی نبودیم من حتی خونش نرفتم یبارم اون شهر دگ ازدواج کرد میاد اینجا خودشو میندازه قشنگ

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792