2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1063998 بازدید | 118822 پست
نه میگم بدنم که ضعیف شده پریود که میشم بدنم کم میاره چون بدنم ضعیف شده😑

منک برام فرقی نکرده

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام الهه جونم 😍 @بامدادخمار       خوبی باربی جون؟؟؟ الهه جون من تا الان پی ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی 

باید قدرتی مخصوص پهلو و ران بیشتر کار کنی مثلا اگه ورزشت توش حرکات برای نقاط دیگه داره میتونی اونارو نری بجاش بیشتر روی ران و پهلو تمرکز کنی یکم زمان میبره ولی درست میشه حتما 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   الهه جون من روز۵پریودی هستم چه زمانی بهترخودمووزن کنم راستش میخوام ترازو بخرم ب ...

عزیزم پنج به بعد اگه خونریزیت کمه میتونی وزن کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قارچ نداریم شاید کاهو خوردم آره کامل پر شده فکر نمی‌کردم انقد بشه آش رشته😩😩 عوضش ورزشم امروز زیاد ...

وای اره قارچ خام عالیه کالریشم خیلی کمه سیرتم میکنه 

بگو شوهرت از تو راه بیاره یا از سوپری نزدیکتون بگیر

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ممنون عشقم،نی نی هم همچنان پابه پای من با تاپیکتون همراهه😍💟💟💟

ای جون خوشگل منه 😘😍😍😍😍

سلام عزیزم قربونت تو خوبی  باید قدرتی مخصوص پهلو و ران بیشتر کار کنی مثلا اگه ورزشت توش حرکات ...

سلام الهه جون من یه زندایی دارم از اول خیییلی غذاش کمه همه تعجب میکنن چرا چاقه خودشم همه جور رژیمی میگیره ولی لاغر نمیشه تنقلاتم خیلی کم میخوره الان رژیم شمارو شروع کرده مجازش ۱۸۰۰تاست ۱۲۰۰میخوره میگه نمیتونم بیشتر بخورم گفتم از شما بپرسم چرا لاغر نمیشه؟؟

سیلوم 😂😂 بنر زده بودم سردر تاپبک 😂😂😂😂😂😂 هیچکدوم منفی بود😛

😂😂 عخی