2821
2789
عنوان

مهمون دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 71 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخاطر چهارتا گز و شیرینی ب دوستت میگی دزد!!خاک بر سرش اگ دوباره بیاد سمت تو

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

من هیچ،من نگاه🤣

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

وااایییی 😰😰😰😱یعنی وقتایی که ته شیرینی های بقیه رو در میاروردم میفهمیدننن😭😭😱

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     

گگگگگگزززززز؟؟؟؟؟گززز و شیرینی خورده؟؟؟؟؟؟خو بخوره.حتما از اینایی ک میاری جلو مهمون تا یکی برداشت میبری هزارتا سوراخ قایم میکنی ؟عزیزم دست دهندگی داشته باش نزن این حرفو 

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩

🤣🤣🤣🤣🤣شوخی میکنی    بابامن اگه یکی بیادبگه ظرفاروبشورم شماهم ب بچت برس حتی اگه نصف خونه روببره   چیزی نمیگم    حالابخاطرچندتاگز...لابدبنده خداگرسنش شدچندتایی خورد      ولی طلاوپول نه فکرنکنم برده باشه چون کاردرستی نیست🤔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792