2777
2789

بستگی داره تا چه حد.بعضیا وخیمه حالشون و باید دارو درمانی بگذرونن!خود طرف خیلی مهمه ولی اگه نیاز به کمک داشته باشه سخته.نباید وا بده.باید باهاش مقابله کرد.من چن سال دارو مصرف کردم.واقعا حالم تغییر کرد.

بنظرم ادم نباید تو خودش بریزه که رو هم جمع بشه.خودشناسی.راه درست ابراز احساسات مخصوص خودش مثه خشم و حسادت و ...رو یاد بگیره و...

من همین یه دونه ام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخودت بگو همه مثل منن زندگیاشون  من خودمو اینجوری گول میزنم☹🤦‍♀️

ببین اینکه خوبه من به خودم میگم زندگی همه بدتر از منه و اینجوری خودمو آروم میکردم ولی اینجوری نمیشد با یه اتفاق کوچیک بد بهم میرختم برای درمان  افسردگی که می گرفتم رفتم پیش دکتر المیرا علیجانی ... الان تقریبا 5 جلسه رفتم حس می کنم نگاهم به زندگی عوض شده 

ببین اینکه خوبه من به خودم میگم زندگی همه بدتر از منه و اینجوری خودمو آروم میکردم ولی اینجوری نمیشد ...

مرسی که لینک شو گذاشتی میخونم سر فرصت ولی جلساتشون گرونه 

لایک نکنید                      
مرسی که لینک شو گذاشتی میخونم سر فرصت ولی جلساتشون گرونه 

نه طبق تعرفه است فک کنم بعدش دکتر المیرا علیجانی متخصص روانشناسی از آمریکاست عزیزم .. با اونیکه دانشگاه آزاد لیسانش روانشناسی گرفته فرق داره خب

نه چرا....... اگر داری اذیت میشی برو دکتر ...کلینیک روانشناسی و روانپزشکی مهربد میشناسی ؟ دکترای خوبی داری برای درمان افسردگی وسواس و ..... 

نه چرا....... اگر داری اذیت میشی برو دکتر ...کلینیک روانشناسی و روانپزشکی مهربد میشناسی ؟ دکترای خوب ...

یکی دوبار رفتم اسلامشهر ولی جوون بودن ومجرد بنظرم باید حرفه یی باشن خودشونم متاهل باشن تا  باپوست واستخون درد آدم و درک کننن

کمکی نتونستن بهم کنن فقط پول خرج کردم  الکی

لایک نکنید                      

نه بابا مگه میشه ادم خودشو گول بزنه ؟؟اگه احساس افسردگی داری و حالت خوب نیست باید بری دکتر.... منم رفتم پیش روانشناس... بعد از مرگ شوهرم واقعا حالم بد بود و دکتر المیرا علیجانی من و به زندگی برگردوند. دکتر روانشناس خوب غرب تهران خود ایشونن فقط

نه بابا مگه میشه ادم خودشو گول بزنه ؟؟اگه احساس افسردگی داری و حالت خوب نیست باید بری دکتر.... منم ر ...

مرسی عزیزم روحش شاد ولی منکه نمیخوام ب زندگیم برگردم چون اصلا این من نیستم ک زندگی و رها کردم شوهرمه  من میخوام سردبشم دلسنگ‌بشم تا راحتر برم 

لایک نکنید