2777
2789
عنوان

بچه‌ی یه ساله و..

261 بازدید | 21 پست

سلام مامانا پسرم دو هفته بونده یه سالش تموم بشه و یه هفتس شبا تند تند بیدار میشه و گریه میکنه 😔😢😢 چرا اینجوریه ؟؟؟؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید جاییش درد میکنه یا دندون در میاره خدا حفظش کنه

ممنون عزیزم اخه دو هفتست تا الان اگه دوندون بود در میورد . شش تا هم دندون داره نهایت یه هفته اینجور 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
شاید سر دندونت. یا گرم شه پشه دارین شاید  گشنشه میدونی که از ۶ماهگی شیر به تنهایی سیرش نمیکن ...

بله دو روزه چیزی نخورده . یعنی غذا میدومش نمیخوره واقعا کلافه شدم 

بله دو روزه چیزی نخورده . یعنی غذا میدومش نمیخوره واقعا کلافه شدم 

حالت سرما خوردگی نداره؟

دلش درد نمیکنه

دیگه بچه که هستن زبون ندارن خودت باید همه جاش چک کنی تا دلیلش بفهمی

بابچه یه ساله صحبت چی کنه آخه🤣

وا...با بچه یکماهه هم حرف میزنن...چه برسه یکساله که همه چیز رو درک میکنه...مثلا بگه هرکی پسرمو دعوا کنه یا اذیت کنه دعوا میکنمش...مواظب پسرم هستم...نازش کنه...

حالت سرما خوردگی نداره؟ دلش درد نمیکنه دیگه بچه که هستن زبون ندارن خودت باید همه جاش چک کنی تا دلی ...

سرما که نخورده چطور بفمهمم دلش درد میکنه یا نه ؟

دختر من ۱۰ ماهگی یکماه هر شب بیدار میشد جیغ میزد فقط هم همسرم باید بغلش پیکر تو خونه می چرخید تا دوباره خوابش بگیره خیلی اذیت میشدیم ،بچه ها دوره ای هستن درست میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori