2777
2789

بچه ها واقعا موندم چیکار کنم

بچم دو سال و رد کرده یکی دو هفتس

اول با چسب زخم امتحان کردم باز کرد خورد

لاک تلخک گرفتم زدم یذره خورد دیگه تو. روز نخورد شبا گریه میکرد تو خواب یذره میدادم که اسیب روحی نبینه

حالا چند روزه با وجود تلخک سینه میخوره زورکی

خدا جونم شکرت

یاد حرف مامانم افتادم گفت فلفل زدم به سینم که نخوری دیدم رفتی یه لیوان آب اوردی با دستت شستی خوردی

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد حرف مامانم افتادم گفت فلفل زدم به سینم که نخوری دیدم رفتی یه لیوان آب اوردی با دستت شستی خوردی

اینم همینه باورت میشه فلفلم زدم بیخیال نمیشه فقط میسوزه و شیر میخوره

خدا جونم شکرت
اینم همینه باورت میشه فلفلم زدم بیخیال نمیشه فقط میسوزه و شیر میخوره

عزیزم من مامان نشدم واسه همین تجربه ای ندارم ک بتونم کمکت کنم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

دیگه دستتو خونده 

جارش اینه که هر چقدرم گریه زاری و جیغ و داد کرد ندی بهش و نذاری بیاد طرف سینت کارت سخت شده خیلی طاقت و صبوری می خواد ولی فقط ۳ روز باید 

مقاومت کنی روز و شب اولش وحشتناکه اما هی عادی تر میشه براش🗻

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
دیگه دستتو خونده  جارش اینه که هر چقدرم گریه زاری و جیغ و داد کرد ندی بهش و نذاری بیاد طرف سین ...

اینم بگم که تجربه خودم میگه کم کم بگیر و فقط شب بده و وعده هاشو کم کن اصلا جواب نمیده یهو باید دیگه اصلا ندی 🗻

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀