2777
2789
عنوان

ولخرجیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 154 پست
خاهرشوهر منم همینه عاشق طلا نصف عمرشو تو طلا فروشیا سر کرده برا دختر چن ماهش دوتا نیم ست ور داسته&nb ...

باریکلا👏👏👏

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه ادما خصلتای دوستاشونو میگیرن وگرنه دلت برا پولی گه خودت زحمتشو میکشی بیشتر میسوزه

اره مامانمم همینو میگه 

میگه چجور دلت میاد پولی ک با زحمت در میاری رو اینجوری میکنی 

ولی نمیدونم چه مرضی عه هرچی هس خیلی بده😕😕😕😕😕

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
همون ی تومن یا دو تومن چند ماه بزاریش هیچی نمیشه باهاش خرید جز لباس، همین باعث میشه ول خرج باشیم، فق ...

دقیقا افرین👌درود به شرفت 

حرف همیشگیه من به مامانم😬😄

باریکلا👏👏👏

خیلیا مسخرش میکنن ک ارع عقده طلا دارع ولی ی جوابی داد بهشون کع نگو گف عقده ندارم ب اندازه هم طلا میندازم ب خودم بقیه اشم برا پس انداز بچه هامن شما عقده دارید ک فک میکنید بقبه مث خودتون عقده این 😂😂😂

شما پول داری

پولدار 😂😂 نه خودم شاغلم ماهی ۵ تومن حقوق دارم برا همین ولخرجم البته حقوق همسرمم بد نیست ولی پولدار نه

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خیلیا مسخرش میکنن ک ارع عقده طلا دارع ولی ی جوابی داد بهشون کع نگو گف عقده ندارم ب اندازه هم طلا مین ...

خخخخ عزیزم 

راست میگه همین طلاها رو بعده ها میفروشه برا خزج دانشگاه بچش... جهيزيه بچش... 

کاش منم اونجوری بودم😕