2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
هه اینا اگه این چیزا حالیشون بود بااین حرفایی ک زدن و شنیدن عمرا دیگه اینجا میومدن انقدددد پروروهست ...

هرجوری  که هستن تا وقتی خونتون هستن مهمونتن احترام داشته باش قانونت باشه 

اونا نیاز نیست ازت تشکر کنن اون بالای  میدونه خودش دیگه 

ولی  در بقیه موارد هرجوری دوست داری رفتار کن 

حالا شایدم منظورش بوده خودم همچین زنی میخاستم   داشته با خانومش شوخی میکرده  چون میگی تو ...

نههه این بامن مشکل داره عمدی اومد تو گروه گفت

خطاب ب همسرش گفت ک ینی باید اینجور عروسی برا پسرمون انتخاب میکردیم

ی شیطان صفتیه دومی نداره

میخواس ک منو شوهرم ب جون هم بندازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب ولی بالاخره یچی بگم ک کم نیارم

آدمهایی که ذاتشون بسته‌س مطمئن باش هیچ وقت به ضرر خودشون فکر نمیکنن و باز بهت انگ میزنن که فلانی و بهمانی 

من شناختی البته از روحیات شما و خانواده همسرتون ندارم که با قطعیت چیزی بگم ولی خب برحسب دیدن تجربیات خودم و بقیه میگم هرچی کمتر دهن به دهن بذاری بیشتر اونا حرصی میشن

به قولی با پنبه سر ببر نه با جار و جنجال 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نه چرا فکر میکنی حتما باید جواب بدی ؟!؟ به خدا سکوت از صد تا حرف اثرش بیشتره وقتی بجا باشه ! ایشونم ...

همیشه ی لبخند میزنم منتها فک نمیکنن دارم احترام نگه میدارم

میخوام یدفه مثل خودشون جواب بدم ک بفهمن 

همیشه ی لبخند میزنم منتها فک نمیکنن دارم احترام نگه میدارم میخوام یدفه مثل خودشون جواب بدم ک بفهمن& ...

پس بگو و اینجا هم بیا بگو اینبار چی شد ، ببینیم از تجربه ت راضی خواهی بود 😊

آدمهایی که ذاتشون بسته‌س مطمئن باش هیچ وقت به ضرر خودشون فکر نمیکنن و باز بهت انگ میزنن که فلانی و ب ...

درسته همه اینا قبول دارم

تاحالام همینجور برخورد کردم ولی هرچی کوتاه میام میبینم اینا طلبکارتر میشن

گفتم از بقیه بپرسم اینجور مواقع چی باید جواب بدی

وقتی یکی بااین همه پررویی بازم تیکه بندازه

درسته همه اینا قبول دارم تاحالام همینجور برخورد کردم ولی هرچی کوتاه میام میبینم اینا طلبکارتر میشن ...

راستش من خودم کشش بحث چون ندارم کلا اون آدمو میذارم کنار یعنی کلا انگار همچین فردی وجود نداره کاری هم به نظر بقیه ندارم، مثلا با خانواده پدریم کلا ارتباطمو قطع کردم کاملا غریبه شدم، البته قبل ازدواج به همسرم اینو گفتم که اخلاقم اینجوریه که حالا خداروشکر خانوادشون کلا بی حاشیه هستن 

حالا اگه میبینی همسرت مشکلی نداره شما ارتباطتو قطع یا کمرنگ کن دور باش ازشون بذار شوهرت بره و بیاد خودش 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
راستش من خودم کشش بحث چون ندارم کلا اون آدمو میذارم کنار یعنی کلا انگار همچین فردی وجود نداره کاری ه ...

مشکل دقیقا شوهرمه

من خودمم نسبت بهشون بی خیال شدم

ولی این ول نمیکنه

خودش یکاری میکنه مارو دعوا میده بعد دوباره بمن اصرار ک بیا بریم خونشون یا اینک اونا میخوان بیان

حالا ینی میخواد باعث اشتی بشه نمیفهمه ک بعضی وقتا دوری بهتره

مشکل دقیقا شوهرمه من خودمم نسبت بهشون بی خیال شدم ولی این ول نمیکنه خودش یکاری میکنه مارو دعوا می ...

ای بابا اینجوری که درست نیست، الان شما اولویت اول و آخر زندگی شوهرتی، برای آرامشت باید هرکاری بکنه نه که اینجور باشه، تو یه محیط به دور از تنش بشین با آرامش همه چیو بهش بگو ببین متوجه میشه درک میکنه، بعد اگر دیدی بازم همونه ببین راضی میشه بیاد مشاوره، یا کسی هست که شوهرت حرفشو بخونه، راههای مختلفو امتحان کن ان شاءالله که نتیجه بده و تاثیر بذاره، اگر الان بیخیال قضیه بشی اوضاع روحی خودت داغون تر میشه جایی که دیگه کاری نمیشه کرد