2777
2789
عنوان

کمکککک

188 بازدید | 24 پست

من با پدرشوهرم قهرم 

قبل عیدم برداشته بود ی عکس دختر فرستاده توگروه خانوادگی و خطاب ب همسرش گفته بود من اینجور عروسی میخواستم

منم ک کلا باهاش مشکل داشتم اصلا محل ندادم ازگروهم اومدم بیرون

عیدهم اصلا ن زنگ زدم ن چیزی

فقط ب مامانش ی پیام تبریک دادم

دیگه بماند حرف وحدیث ودعواهای پیش امده

امشب شوهرم پیام داده بابام اینا میان شب خونه

بنظرتون چ برخوردی کنم؟ 

اصلا ادم درستی نیس ک بگین احترام و... چون تاحالا خیلی تلاش کردم ولی خیلی بی تربیت و بددهم و دوبهم زنه

میدونم ک مامانش وایمیسه حرف زدن ک اره ی زنگ نمیزنی خبرمون نمیگری و.. 

میخوام جواب تیکه دار بدم 

چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش اینجور که میگی شما هر جوابی هم که بدی باز اونا از جهاتی دیگه رو اعصابت میرن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

ماخونمون شهرستانه شب میان دیگه مطمئنم چنروز هستن

ولی اصلا نمیخوام محل بدم

گفتم با باباش ک اصلاااا حرف نمیزنم

فقط مامانش اونم اگه بخوادحرف بزنه جوابش میدم

من عمم گفت اصلا خبری نمیگیری ‌ .‌گفتم‌جهان هم‌همه چیش بستگی به عمل داره روز بشه بیدارمیشیم شب بیشه میخابیم . خبرنگرفتی منم‌نگرفتم

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
من عمم گفت اصلا خبری نمیگیری ‌ .‌گفتم‌جهان هم‌همه چیش بستگی به عمل داره روز بشه بیدارمیشیم شب بیشه م ...

اره اینم خوبه

میخوام ک یجوری بگم از رفتارای خودتونه ک منم زنگ نزدم

الله اکبر از چندشی این مرد ! 🤮 والاه هم کلامی و یکی به دو و حتی تیکه انداختن به این مرد گنده بی اح ...

بااون ک اصلاااا حرفی ندارم

اینم ک میگم فقط درجواب مامانشه

از شون کاملا پذیرای کن  مهمونت و احترام دادند  اما خودتو خیلی سرحال نشون نده  نشون ...

هه اینا اگه این چیزا حالیشون بود بااین حرفایی ک زدن و شنیدن عمرا دیگه اینجا میومدن

انقدددد پروروهستن ک خدامیدونه

حالا شایدم منظورش بوده خودم همچین زنی میخاستم  

داشته با خانومش شوخی میکرده 

چون میگی تو گروه به اون گفت

اگه واقعا منظورش شما بودی که یواشکی به خانومش میگفت نه تو گروه

بااون ک اصلاااا حرفی ندارم اینم ک میگم فقط درجواب مامانشه

نه چرا فکر میکنی حتما باید جواب بدی ؟!؟ به خدا سکوت از صد تا حرف اثرش بیشتره وقتی بجا باشه ! ایشونم فرض بر اینکه سر گله رو باز کرد و گفت خبری ازتون نیست و ... ، یه لبخند ملیح بزن و موضوع حرفو عوض کن 😄