2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شنیدم چربی مرغ خیلی خوبه ... بندازی تو ماهیتابه به روغن که رسیدن بزنی تو سرت ... یه همچین چیزی دوازده ساعت بمونه ... دختر عمه ام یه هفته دوبار انجام داد خیلی خوب شده بودن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

شنیدم چربی مرغ خیلی خوبه ... بندازی تو ماهیتابه به روغن که رسیدن بزنی تو سرت ... یه همچین چیزی دوازد ...

جدی'؟ موهام خیلی رشدش کمه الان تا کنار گوشمه دوس دارم تا کمرم بیا اعتماد ب نفسم از دست دادم

کی کوتاه کردین موهاتونو؟؟من دیروز پسرونه زدن موهامو

برا رشد موهات حنا بزن

قرص یونی زینک عالیه

اب تخم شنبلیله هم عالیه  اسیابش کن بجوشون ابشو بگیر وبزن ب موهات بعد ی ساعت بشور

اب تخم شنبلیله رو ۶ ماه مدتب بزن عاااااالیه اثرشو میبینی

کی کوتاه کردین موهاتونو؟؟من دیروز پسرونه زدن موهامو برا رشد موهات حنا بزن قرص یونی ...

حدود ۲ ماهه کوتاه کردم رشدش خیلی کنده موهام دوس دارم زود تا کمرم بیاد

شنیدم چربی مرغ خیلی خوبه ... بندازی تو ماهیتابه به روغن که رسیدن بزنی تو سرت ... یه همچین چیزی دوازد ...

عالیه این من ینفر همسایمونه میفروشه پیه مرغ با چند تا مکمل عالیه 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز