2777
2789
عنوان

تاحالا شده از زندگی ناامید بشید؟

306 بازدید | 14 پست

خیلی ناراحتم قلبم درد میکنع   همیشه همه بهم بی احترامی میکنن😊 کسی قدرمو نمیدونه😊همه تحقیرم میکنن نمیدونم کجا برم چیکار کنم ۲ روز دیگع تولدمه ولی هیچ حسی ندارم

جز نا امیدی و ناراحتی گاهی میگم اگر بمیرم هم همه مامان بابام از دستم راحت میشن هم خودم 

دیگه ننیکشم اینقدر ک ادمای نزدیک بهم قلبمو شکوندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم یکی مثل توام ولی از سه روز پیش گفتم همه برام مردن هیچکسم ندارم و دیگه هیچ توقعی از دیگران ندارم  وقتی حالیشون نیست محبت چیه میخوام اصلا نباشن تو زندگیم توام همینکارو کن به ارامش میرسی 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
اره منم یکی مثل توام ولی از سه روز پیش گفتم همه برام مردن هیچکسم ندارم و دیگه هیچ توقعی از دیگران ند ...

اخه چطور میشه؟

وقتی دیگرانو میبینی 😊

دخترخاله هامو میبینم انقدر براشون خوشحال میشم که انقدر خوبن و خالم  بهشون احترام میزاره

ولی مادرم فقط دلمو شکونده

چیزی برام کم نمیزاره ولی حرفاشون برام سنگینه

یا خیلی چیزایع دیگه انقدر جلوی هر کی هر چی خواسته بهم گفته همه همیشه ازم طلبکارن  یا دوسم ندارن یا هر کار میکنم به چشمشون نمیاد

منننننن.کلاازهیچکس انتظاری ندارم به هیچکس کاری ندارم سرگرم کارودرسم شدم انگارهمه برام مردن ارامش دارم ولی مامانم خیلی اذیتم میکنه خیلی اشکمودرمیاره خیلی دلمومیشکنه میدونه عاشق بچه ام.مدام میگه پیردختردیگه هیچکس نمیگیرت حسرت بچه ولباس سفیدمیمونه به دلت امروزخیلی بیشترازهمیشه دلم شکست خیلی ناامیدشدم 

من کلا ناامیدم😐 وسط هاش گاهی امید دارم

اما شما... واسه هیچکس کاری نکن و محبتی نکن که توقع جبران داشته باشی و قلبت بشکنه

خودتو دوست داشته باش 

تنهایی به علایقت برس

الان هم پاشو لباس بپوش برو پیاده روی

یکم هوا به سرت بخوره

تولد هیچکس هم تبریک نگو....

خودت واسه تولدت برنامه بریز حتی شده با خرید ی بستنی 5 هزار تومنی و خوردنش تنهایی

بقیه رو رهااااا کن

فک کن هیچکس نیست...

منننننن.کلاازهیچکس انتظاری ندارم به هیچکس کاری ندارم سرگرم کارودرسم شدم انگارهمه برام مردن ارامش دار ...

😊مامانا همشون فک کنم دل میشکنن 

مامان منم دیروز میگفت ایشالا تو روز تولدت بمیری خامتو بگیرم دیگه نیا پیشم نمیخوام ریختتو ببینم

😊مامانا همشون فک کنم دل میشکنن  مامان منم دیروز میگفت ایشالا تو روز تولدت بمیری خامتو بگیرم د ...

من هیچوقت نمیبخشمش.حلالش نمیکنم حرفاش تحقیراش جلوی بابام وداداش متاهلم خیلی دلمومیشکنه سپردمش به مسجدمحلمون جوابشوبده.توهم غصه نخورتنهایی تولدتوجشن بگیربروبیرون منم تولدم اسفندبودتنهابودم 

من هیچوقت نمیبخشمش.حلالش نمیکنم حرفاش تحقیراش جلوی بابام وداداش متاهلم خیلی دلمومیشکنه سپردمش به مسج ...

میدونی قرار بود تولد بگیرم تو جایی زنگ زدم دعوت کردم ۲.۳ نفرو  بخاطر کرونا کسی نبودک 

اخرشم گفت تولد برات نمیگیریم و ازین حرفا

حالا نمیدونم به فکوفامیل و اشنا چی بگم

مردم روز تولدشون خوشحالن 

من نه همیشه حسرت به دل✋🤗