2777
2789

من مجردم و شاغل، یکسالہ با کسی آشنا شدہ بودم، چند شب پیش از طریق لایو یہ اقوامشون فھمیدم عروسیشہ و پنج ماہ پیش عقد کردہ، ھمون موقع فرو ریختم، دو ھفتہ قبلش با ھم رستوران بودیم و چقدر باھام مھربون بود، تولدش بود براش کادو گرفتہ بودم، آخہ یہ آدم چقدر میتونہ پست باشہ، اون دو تا طلاق ھم داستہ و قطعا این بار تو انتخابش خیلی دقت کردہ و الان با دختری کہ ازدواج کردہ خوشبختن و من اینجا نشستم اشک میریزم، من خیلی خیلی بھش کمک کردم کلی مشکلات مالی داشت  بھش پول قرض دادم، ولی این حقم نبود،تا مشکلاتش حل شد و پولدار شد رفت سراغ یکی دیگہ،تو این یہ سال تا دعوا میشد عصبی میشد فحش میداد ، حتی فحشای ناجور،خودش ھم وقتی بھش گفتم چرا باھام اینطور کردی گفت ما خوشبختیم برو دنبال زندگیت،   میدونم تاوانی پس نمیدہ، و خوشبخت و موفقہ ، با پدرش ھم حرف زدم، پدرش خیلی دلداریم داد گفت پسرم عقدہ ای شدہ، از وقتی زن اولی ازس جدا شد و پسرم عاسقش بود عقدہ ای شد، خیلی باھام حرف زد، گفت نگران نباش تاوان میدہ ، حتی خودش گفت اخلاق پسرم خیلی تندہ، گفتم خیلی خوسبختن، گفت خب حالا فکر نکن خیلی ھم خوشبختن ، اینا رو میگن کم نیارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز ازدواج نکرده خدایا شکر😐😍

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

الان بجای گریه برو دو رکعت نماز شکر بخون که خدا نذاشته دستی دستی خودتو بدبخت کنی ... هر دری که از روی آدم بسته میشه لزوما پشتش خوشبختی نبوده شاید طوفان بوده خدا هواتو داشته .. فقط توی مغز خودت به همچی تموم شده نگاه کن و بدون الان افسردگی حق طبیعی توعه و بعد از تجربه کردن احساسات منفی شروع دوباره داشته باش ..

خیرنمیبینه بااین کاری که کرد باهات دخترجون حواست جمع باشه مردای الان همه گرگن

والا این عوضی دو تا طلاق داشتہ، الانم میدونم بہ دخترہ خیلی بھا میدہ و خوشبختش میکنہ، خودشون ھم بھم گفتن ما خیلی خوشبختیم