2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

413 بازدید | 36 پست

سلام خانوما پسر من ۲۳ ماهه ست و من تقریبا سه چهار ماهی میشه ک روزانه ۲ الی ۳ ساعت پوشکش نمیکنم و با بازی و خنده میبرمش دسشویی الان مشکلی ک دارم این هست ک خیلی زود ب زود جیش میکنه مثلا هر پنج دقیقه یکبار مخصوصا وقتایی ک آب یا آبمیوه خورده باشه.یک وقتایی هم هست ک تا نیم ساعت هم جیش نمیکنه.بنظرتون ببرمش پیش پزشکش؟برای اینکه انقدر زود ب زود جیش داره؟؟کی وقتش هست ک از پوشک بگیرمش؟؟لطفا راهنماییم کنید اگه اطلاع دارید

.ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من از آذر ماه دیگه تو پوشکش پی پی نکرد یعنی از یکسال و نه ماهگی و از ۲۴ ماهگی هم جیشش رو گفت الان ده روزه پوشکش نمیکنم.من کاری نکردم خودش خودشو از پوشک گرفت ولی همین مشکل شما رو دارم چون ۸ ماهه هم باردارم سختمه زود به زود ببرم دستشویی

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
دکتر رفتن نداره. خیلیا هستن اینجورن چه بزرگ چه کوچیک. سعی کن زیاد شربت بهش نده تا کم کم عادت کنه&nbs ...

خوب پس چرا انقد جیش داره زود ب زود؟نکنه عفونت ادرار داره؟

برای از پوشک گرفتن چن تا فاکتور و رعایت کنی کارت راحته 

۱.شبا پوشکش خشک باشه

۲.هروقت بُردی سرویس گفتی جیش یا پی پی کن بتونه انجام بده و قدرت کنترلشو داشته باشه

۳.تفاوت بین جیش و پی پی و بدونه و بتونه اسماشونو تلفظ کنه 

هروقت اینا رو تونست رعایت کنه شک نکن ک بدون دردسر و راحت موفق میشی

پسر من از آذر ماه دیگه تو پوشکش پی پی نکرد یعنی از یکسال و نه ماهگی و از ۲۴ ماهگی هم جیشش رو گفت الا ...

جدی چ خوب.حالا پسر من شیر خشکیه و بشدت وابسته ب شیرش من همیشه استرس از شیر گرفتنشو داشتم اما دو هفته ست خودش خودشو از شیر گرفته و دیگه نمیخوره هفت تا قوطی شیر مونده رو دستم😁.چند دققیقه یکبار میبریش دسشویی؟؟

برای از پوشک گرفتن چن تا فاکتور و رعایت کنی کارت راحته  ۱.شبا پوشکش خشک باشه ۲.هروقت بُردی سر ...

ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین.شبا انقدر جیش میکنه ک صبح خیلی زود باید کلا لباساش رو عوض کنم بس ک خیسه.اینکه پنج دقیقه یکبار جیش میکنه غیر طبیعی نیست؟؟

خب باید زود زود ببریش دستشویی... من هر یک ربع پسرمو میبردم دستشویی ، کم‌کم فاصله بین دستشویی بردنش‌و ...

ببین مثلا ساعت ۳ بردمش دسشویی میارمش بیرون‌ دو دقیقه بعد میبینم شلوارش خیس شده 😕

منم مشکل دارم برای پوشک گرفتن دخترم26ماهشه خیلی ریزه انگاری نوزاد، مشکل شنوایی هم داره

از کجا فهمیدی شنوایی رو 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
ببین مثلا ساعت ۳ بردمش دسشویی میارمش بیرون‌ دو دقیقه بعد میبینم شلوارش خیس شده 😕

اصلاوقتش نیست چون امادگیشونداره 

چون حداقل باید۱۰دیقه تمیزبمونه تو تندتندببری تاجیش تودستشویی رویادبگیره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

تا سه سالگی زمان می‌بره اوکی بشه،،تازه اول راهی عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍