2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 36 پست
ممنون ک وقت گذاشتین و توضیح دادین.شبا انقدر جیش میکنه ک صبح خیلی زود باید کلا لباساش رو عوض کنم بس ک ...

فدات چون خودمم این مراحل و طی کردم 

گفتم شاید بهت کمکی کرده باشم😘

قبل خواب بهش مایعات زیاد میدی؟

یا مثلا شاید سردیش میکنه؟

میتونی با متخصص مشورت کنی 

من تایمی ک هنوز از پوشک نگرفته بودم پسرمو 

ی چن بار اتفاقی دیدم ک ادرارش خیلی تیکه تیکه س و قشنگ خودشو تخلیه نمیکنه 

بردمش چکاپ حتی آز ادرار و سونو هم دادم

خداروشکر مشکلی نداشت

بعد ک از پوشک گرفتم کاملا خوب شد

شمام با ی متخصص مشورت کن

انشاالله ک چیزی نیس

ولی اکثرا این چیزا تو پسربچه ها عادیه 

نمیدونم البته کوچولوی شما دختره یا پسر🤷‍♀️ 

پس من ۴ سالشه پوشکیه پدرم دراومده پوشک گرون شده ویتمال مرطوب گرونه یه پسر ۲۱ ماهه هم دارم اونم پوشکیه تازه شیر خشکم میخورن کلا نابودم کردند هر کاری میکنم نمیگه فقط هم از شورتی ها میپوشه چسبی دوس نداره🤯🤯😕🤕🤕🤕

🥀بنام خداوند رنگین کمان🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من ۴ سالشه پوشکیه پدرم دراومده پوشک گرون شده ویتمال مرطوب گرونه یه پسر ۲۱ ماهه هم دارم اونم پوشکی ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
پس من ۴ سالشه پوشکیه پدرم دراومده پوشک گرون شده ویتمال مرطوب گرونه یه پسر ۲۱ ماهه هم دارم اونم پوشکی ...

واااای ۴ سال ک دیگه بزرگه مگه حرف نمیزنه؟نمیگه دسشوییش رو؟

پس ینی مشکلی نیست ک پنج دقیقه ب پنج دقیقه جیش میکنه؟

نه اصلا ،،بعدم سیستم اداری تا چهار پنج سالگی طول می‌کشه تا عین آدم بزرگا بشه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
فدات چون خودمم این مراحل و طی کردم  گفتم شاید بهت کمکی کرده باشم😘 قبل خواب بهش مایعات زیا ...

بله خیلیی برام مفید بود ممنون❤

بله بچه    منم پسر و دقیقا همینجوره ک گفتید یک وقتایی تیکه تیکه جیش میکنه.میدونی بچه من آلرژی داره و چیز زیادی نمیتونه بخوره برای همین شبا قبل خواب ی شیشه آب سیب بهش میدم ی شیشه هم میزارم بالای سرش ک تو خواب میخوره تا صبح.

بچه های منم پشت سرهم هستن2تاهم شیرخشکی بودن پسرم شش ماهش بود که باردارشدم تصمیم گرفتم که پسرمو زود از بی بی بگیرم که سختم نشه واسه خریدن مای بی بی، ازهمون موقع میبردمش دستشویی بلدنبود بشینه خودم میگرفتمش تادستشویی کنه آبو که باز میکردم فوری جیش میکرد تا1سال دوماهگی مای بی بی کردم بعداصلا پوشک نکردم خودم خیلی اذیت شدم ولی پسرم یادگرفت فقط شلواری بپوشیدکه پایینش کش داشته باشه چون تا یادبگیرن خراب کاری هم میکنن. ولی دخترم خیلی ریزه مشکل شنوایی هم داره نمیشه ازپوشک بگیرمش

بله خیلیی برام مفید بود ممنون❤ بله بچه    منم پسر و دقیقا همینجوره ک گفتید یک وقتایی تیکه ...

خب پس طبیعیه نگران نباش.

ولی سعی کن در طول روز مایعات بدی ک شبا کمتر بهش مایعات بدی ک اذیت نشه

برای از پوشک گرفتنم خیلی صبور باش 

اگه میبینی الان همکاری نمیکنه 

اذیتش نکن بزار سرفرصت ک جفتتون امادگیشو داشته باشین

جدی چ خوب.حالا پسر من شیر خشکیه و بشدت وابسته ب شیرش من همیشه استرس از شیر گرفتنشو داشتم اما دو هفته ...

والا من نمی‌برم خودش میگه جیش دست میگیره جلوش ولی متاسفانه فقطططططط با من می‌ره دستشویی ، حتی باباباشم نمیره ، به محض خوردن هر چیزی که آب داشته باشه از پرتغال و نارنگی و ..تا آب و شیرموز و ..

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷