2777
2789
عنوان

مامانا کمک

62 بازدید | 7 پست

پسرم ۲۱ماهشه توی گوگل زده باید حدود۱۵کلمه بگن

من شمردم به زور شد ۱۰تا . هموناروهم درست نمیگه مثلا به چراغ میگه غا . بیشتر یه حرف از کلمه رو میگه

صدا حیووناروهم بلده میشه جزو کلمه حساب کنم یا نه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلییی باهاش حرف میزنم فایده نداره

فک میکنی فایده نداره 

پسر منم اوایل کلمه ها رو ب زبون خودش میگفت مثلا من براش شعر ک‌میخوندم اون گوش میکرد ب مرور ی کلمه اخر شعر و میزاشتم ک اون بگه 

الان ۲سال و نیمشه قشنگ حرف میزنه کلی شعر بلده روزای هفته رو بلده شمردن ب فارسی و انگلیسی و بلده

همه چی بستگی ب تکرار و تمرین داره

فک میکنی فایده نداره  پسر منم اوایل کلمه ها رو ب زبون خودش میگفت مثلا من براش شعر ک‌میخوندم او ...

از کی پسرت حرف زد؟

ببین پسر من هر کلمه ای که توش ق داشته باشه بهش میگه قا مثله چراغ چاقو قاشق به سیب و پرتقال و شیر میگه شیی  کلا برا همه چی انگار نشونه میذاره خیلی سعی میکنه حرف بزنه منم از صبخ تا شب دازم براش شعر میخونم خیلیم بهم دقت میکنه زل میزنه به لبام که تکرار کنه  مثلا میگم جوراب میگه اب یا میگه جی بیشتر نمیتونه

نگران نباش عزیزم غصه نخور. هنوز وقت هست برا حرف زدنش. شما باهاش حرف بزنید تمرین کنید خودش کم کم راه میوفته. تازه به نظر من همین کلمه هایی رو هم که میگه خیلی خوبه برا سنش. اصلا نگران نباش هر چی هم طول بکشه بالاخره حرف می زنه. 

از کی پسرت حرف زد؟ ببین پسر من هر کلمه ای که توش ق داشته باشه بهش میگه قا مثله چراغ چاقو قاشق به سی ...

پسر من قبل تولد 2سالگی میتونست کلمه ها رو بگه ولی از بعد تولدش انگار یهو متحول شد قشنگ جمله بندی کرد

راستش من خیلی براش شعر میخونم پسرمم علاقه داره 

البته خیلی ب tvعلاقه داره 

مثلا تبلیغات و زیاد نگاه میکنه و اسماشونو میگه 

توام استرس نگیر ب وقتش مختو میخوره😍😅