2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😡

875 بازدید | 59 پست

مریضه ۴ماهه اسیرم میام اینجا تازه از جاش بلند شده من غذا درست کردم فسنجون اومد رب خالی کرد توش با شیره  گفت پدرشوهرم  اینجوری میخوره ۴ماه اشپزی کردم یادش نبود الان که از جاش بلند شده باز اومده سرک میکشه منم بدم میاد اشپزی میکنم یکی دخالت کنه حرصمم دراومده فقط سکوت کردم و قیافم عوض شد انقدر رب ریخته ترش کرده شیره هم هرچی خالی میکنه بازم معده ادمو میسوزونه میگه فسنجون ما باید رنگ‌داشته‌باشه روش ما بااینا زمین تااسمون فرق داره واااای دلم‌میخاد خفه اش کنم‌فقط 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

میگقتی مامان جون من ۴ ماه اینجا اشپزی کردم دیگه خسته شدم الحمدالله حال خودتون هم خوب شده دیگه برم خونه خودم 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره مادر شوهرت

زن بیچاره به کی هم  میگه غذا بپز🙄

خواهر نمیشه بی منت کار کنید؟ بهتر نیست؟زن بیچاره مریضه خودتم داری میگی بعد میخوای خفش کنی؟ چ عروس نمونه ای!!!!! 

بعدشم شما دیگه عروس این خانواده ای روش مادرت بیخیال شو

ممد جان

شبیه مادر شوهر منه 😖😖چن روزه مریضه براش غذا میپزم همش ایراد میگیره هیچوقت خوشش نمیاد از دست‌پختم منم دیگه به شوهرم گفتم براش غذا نمیپزم دخترش باید به فکرش باشه نه من😐😓

حالش خوب شده مزه هارو حالا داره تشخیص میده 😂

واااای  دلم میخاد شوهر بیشعورم اینارو ببینه بخاطر مادرش توروم واینسته

میگقتی مامان جون من ۴ ماه اینجا اشپزی کردم دیگه خسته شدم الحمدالله حال خودتون هم خوب شده دیگه برم خو ...

شوهر بیشعورم دعوا میندازه که باید بری بمونی

بیچاره مادر شوهرت زن بیچاره به کی هم  میگه غذا بپز🙄 خواهر نمیشه بی منت کار کنید؟ بهتر نیست؟ز ...

بیچاره مادرشوهرم ۴ماه بخاطر یه دیسک خوابیده  من از فردای عروسیم اومدم مراقبتش من بیچاره نیستم؟ماه عسلم اینجا بودم عروسی ندیدم بعد۷سال عقد بخاطر همین خانوم؟

بیچاره مادرشوهرم ۴ماه بخاطر یه دیسک خوابیده  من از فردای عروسیم اومدم مراقبتش من بیچاره نیستم؟م ...

ميشه خواهشا بچه دار نشي؟

شوهرت خيلي .....

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
شبیه مادر شوهر منه 😖😖چن روزه مریضه براش غذا میپزم همش ایراد میگیره هیچوقت خوشش نمیاد از دست‌پختم م ...

حالا پدرشوهرم انقدر از دستپختم تعریف میکنه  اومد گند زد به غذام 

بیچاره مادرشوهرم ۴ماه بخاطر یه دیسک خوابیده  من از فردای عروسیم اومدم مراقبتش من بیچاره نیستم؟م ...

ماه عسل؟ 

این رسم هارو میخوای چیکار همش خرج اضافه 

بعدشم مامان منم بخاطر یه پا درد زمین گیر شده عروس خانوم نمیاد کمک منم نهایت کمک هام میکنم ولی باز برای روحیه اش باید پسرشم باشه 

من خودم ماه عسل که هیچ جشنم نداشتم فعلا 😊

ممد جان
بیچاره مادر شوهرت زن بیچاره به کی هم  میگه غذا بپز🙄 خواهر نمیشه بی منت کار کنید؟ بهتر نیست؟ز ...

مگه کسی عروس کسی باشه خودش خانواده و هویت و ...نداره.شما خودت ازدواج کردید دستورای اشپزی مادرتون را گذاشتیدکنارکامل ؟اگر ایشون بهتر درست میکنن چه دلیلی داره فسنجونی بخورن که معده را بسوزونه. 

اگه دختر داره که بگو دخترتون بیاد که با طرز غذا درست کردن شما آشناست اون غذا درست کنه و در جواب این کارشم باید میگفتی من مثل همه فسنجونو درست کردم نمیدونستم شما غذا خوردنتون با بقیه فرق داره

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃