2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 59 پست
مگه کسی عروس کسی باشه خودش خانواده و هویت و ...نداره.شما خودت ازدواج کردید دستورای اشپزی مادرتون را ...

آره اون جور که همسرم دوست داره میپزم.نهایتا تو خونه خودم از اون روش استفاده میکنم ☺اینجوری متفاوت یاد میگیرم

ممد جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا حالا تا نیم ساعت دیگه خوردید تموم شده رفته با رب زیاد یا کم  ارزش نداره که خون خودتو کثیف نکن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نه من بچه دار نمیشم  شوهرمن خودش بچه اس

آفرين

حماقت منو تكرار نكن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
ماه عسل؟  این رسم هارو میخوای چیکار همش خرج اضافه  بعدشم مامان منم بخاطر یه پا درد زمین ...

میشه خواهشا منو با کسی مقایسه نکنید شما از زندگی من‌ چیزی نمیدونید پس قضاوت  نکنید 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
شوهر بیشعورم دعوا میندازه که باید بری بمونی

بگو عروسشونم ، خدمتکار که نیستم اشتباه گرفتی خوشتیپ

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
دختر نداره یا عروس دیگه ایی که بیاد مراقبش باشه ؟

همیشه اینجور مواقع اولین چیزی که به ذهن هرکس میرسه

کمک کردن دختر خونه است

نمیدونم چرا همیشه توقع از دختر خونه وجود داره؟

وقتی همین مادر پسر زاییده

مگه همه با خوشحالی بهش تبریک نگفتن

پس حالا چرا فقط انتظار رسیدگی از دختر هست

همیشه اینجور مواقع اولین چیزی که به ذهن هرکس میرسه کمک کردن دختر خونه است نمیدونم چرا همیشه توقع ا ...

شما میگید پسر  خب پسر چه ربطی به عروس داره. پسر بره هر کاری داره بکنه  ولی عروس چرا بره چه حرفا میزنید 

دختر مردمو کنیز میخایید