2777
2789
عنوان

نی نی یار

119 بازدید | 20 پست

سلام خوبی عزیزم لطفا این کاربر رو لغو کاربری کن شما تاپیکا منو بخونی متوجه میشی دخترم ببین اومده چیا گفته بهم

https://uupload.ir/files/v9mj_screenshot_20210330-151641_.jpg

لطفا یکی نی نی یاررو تگ کنه واسم 

@گیسوmh  

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

@نی_نی_یار_3  

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
@نی_نی_یار_3    

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@نی_نی_یار_5  

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشعورن بابا  خودم می‌دونم دختری  تو وات بام حرف زدی شمارتو دارم  خودش پسره  ...

فدات عشقم آخه بدبختی اونجاس خودشم اومده باهام حرف زده

فدات 🙂🌸 بیماران ،سعی کن درکش کنی و بخندی بش😂😂😂

قبونت من اصلا جوابشو ندادم دیگه بیمار واسه یه ثانیشه اومد قبلش ازم پرسید نامزدت چی شد گفتم تموم شده بعد اومدگفت پسری به من پیام نده 🙄

😂😂😂😂 وای خدا  اصلا ب اون چه نامزدت چی شده  چقدره پیگیره 😂🔪

تو همونو بگو 😂😂

ببخشید یه سوال من برم به نی نی یار پیام بدم تاپیکمو حذف کنه و کابریمو کلا لغو کنه هر چی پست گذاشتم پ ...

اره فکنم