2777
2789

من شنیدم نگه داشتن سگ ممکنه باعث مریضی و اینابشه. شماها که داشتین تاحالابراتون باعث بیماری نشده؟ و اینکه وقتی گرفتین بهش واکسن اینا چی زدین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سگ نداشتم و ندارم

نگهداری سگ حوصله میخواد و هزینه داره 

من که جدا از بیماری و... رایگان یه سگ تقدیمم کنن نمیخوام. از حوصله خارجه

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

هزینش بالاست سال پیش دوتا واکسنش ۲۵۰ تموم شد.دیگه رفتیم مستاجری مجبور شدم بدم بره اگه بود امسال شاید همون دوتا واکسن ۵۰۰ میشد.منهای بقیه واکسناش هزینه تربیتش که باید نزدیک ۳ میلیون حداقل بدی تربیتش کنن.چون بیاری بگی خودم میتونم مطمئنت کنم خودت نمیتونی تربیتش کنی

ی اشنای ما داشت نمیدونم موی سگ رفته بود تو معدش رودش خلاصه ی ماهی بستری شد خیلی سختی کشید 

قبل اومدنش به خونه میگفت فقط اون سگو از خونم ببرین 😑

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

خب قطعا یه سری بیماری ها و انگل ها هست که بین انسان و حیوان مشترکه. 

باید واکسن هاشو بزنید و تمیز باشه همش 

یکی میگفت دوستم یه سگ داره همه جای خونش موهاش ریخته بوده روی دستشوییش پر از پی پی سگ بوده 😐

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
سگ نداشتم و ندارم نگهداری سگ حوصله میخواد و هزینه داره  من که جدا از بیماری و... رایگان ...

من خیلی دوست دارم 

ولی آره واقعا خیلی حوصله میخواد 

من یه خرگوش داشتم کلی وقتمو میگرفت همیشه هم کثیف بود، کلا هر حیوانی نیاز به حوصله و مراقبت هایی داره که من متاسفانه حوصلشو ندارم. 

من خیلی دوست دارم  ولی آره واقعا خیلی حوصله میخواد  من یه خرگوش داشتم کلی وقتمو میگرفت ه ...

منم همینطورم  از. دور دوست دارم نزدیک  و مراقبت و.. هرگز  بعد خیلی هم حساسم مثلا دست به سگ بزنم دیگه با. اون دست نمیتونم غذا بخورم

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
منم همینطورم  از. دور دوست دارم نزدیک  و مراقبت و.. هرگز  بعد خیلی هم حساسم مثلا دست ...

آره منم دقیقا همینطور 

علاوه بر اون اگه یه روز اتفاقی براش بیفته یا بمیره خیلی افسرده میشم. 

سگ دارم. وقتی کوچولوئه باید موقع تولد سه ماهگی و شش ماهگی و یکسالگی واکسنش بزنی. بعد از اون سالی یک بار واکسن داره و قرص ضد انگل.

نه تاحالا ما از اون یا اون از ما مریضی نگرفته دخترم الان 5.5 سالشه از دو سال پیش که هاپو رو آوردیم همش با هم بازی میکنن توی حلق همن!

دو هفته یکبار حمومش میکنیم هر روز موهاشو شونه میکنیم و دو ماه یکبار هم ناخناشو میگیریم. هر شب میبریمش پیاده روی و وقتی برمیگرده پاهاشو تمیز میکنیم.

رسیدگی خیلی میخواد هر روز باید ببریش بیرون مخصوصا جثه ش بزرگ باشه پیاده روی کافی نیست باید بدوه انرژیش خالی بشه. ولی خیلی آدمو از لحاظ احساسی وابسته میکنه. عین یه بچه بازیگوشه که بزرگ نمیشه همینقدری می مونه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
2790
2778
2791
2779
2792