2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگم اگه همیشه چادری بودی و دوس داری اون شب هم بپوشی بپوش ولی اگه اونا زیاد مذهبی نیستنو خودتم دو ...

اره میپوشم پس🤕🤕

چادر مخصوص ندارم🤕🤕🤕🤕

اصلا حوصلم نمیشه برم بخرم یا پیدا کنم 

بعد میترسم ی چیز درست نپوشم بعد پسره خیلی خوشکل و لارج باشه ابروم بره🤕😂😂😂😂

میفهمه من چقد خستم کلا😂😂😂

خخخه😩من دارم میمرم ازاسترس 

عزیزم انشالله که خوشبخت بشی برای منم دعا کن شرایط ازدواجم جور بشه 😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خخخه😩من دارم میمرم ازاسترس 

عامو بی خیالاااا😌

استرس کلا همه چیو خراب میکنه 

دوتا پروپرانول بخور اروم شی 😁

البته میدونم من الان ارومم بعد شب خاستگاری یا زبونم میگیره تپوق میزنم یا از استرس اشک تو چشمام جمع میشه😁😂😂😂

اره میپوشم پس🤕🤕 چادر مخصوص ندارم🤕🤕🤕🤕 اصلا حوصلم نمیشه برم بخرم یا پیدا کنم  بعد میترسم ...

تو با این روحیت بنظرم اصلا ازدواج نکن

ینی چی خستم و حوصلم نمیشه😕

کاش میتونستم بزنمت

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
تو با این روحیت بنظرم اصلا ازدواج نکن ینی چی خستم و حوصلم نمیشه😕 کاش میتونستم بزنمت

😂😂😂😂

دقیقا خودمم خیلی قصد ازدواج ندارم 

بخاطر خانواده میخام حرف بزنم با خاستگارم شاااید قصدشو پیدا کردم😂😂😂

اصلنم خوشحال نیستم خاستگاریمه😂😂یعنی کلا هیییچ حسی ندارم خنثام😁

دیشب از تونت سوالای خواستگاری میخوندم خودم خستم شد😂🤕🤕گفتم اگر یکی این سوالا و از من بپرسه باهاش ازدواج نمیکنم 😂😂😂

آی# ام_ یک عدد _شیرازی_ خسته😂😂

😂😂😂😂 دقیقا خودمم خیلی قصد ازدواج ندارم  بخاطر خانواده میخام حرف بزنم با خاستگارم شاااید ق ...

چن سالتونه؟

خیلی نگرانت شدم

چرا نباید خوشحال باشی؟

این اقا اگه خوب باشه و شرایطش رو داشته باشه میشه شریک زندگیتون این هیجان انگیز نیس؟!

سوالا باید سوالای واقعی خودت باشه که بپرسی ازش نه اینکه تو نت بگردی

والا من شیرازیم ولی ن خستم ن بی حس و خنثی

شما منو یاد یکی از دوستام میندازین

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چن سالتونه؟ خیلی نگرانت شدم چرا نباید خوشحال باشی؟ این اقا اگه خوب باشه و شرایطش رو داشته باشه می ...

😂😂🤭

۲۳سالمه 

شرایط کلیش خوب بوده فوق لیسانس و ماشین ‌و وضع مالی مناسب داره....حسابداره ..خانوادشم خوبن..قیافشو ندیدم ...اختلاف سنی هم فک کنم ۸_۱۰ساله ...بعد میترسم وقتی اومدن من ازش خوشم بیاد و خیلی لاکچری باشه

بخاطر این خوشحال نیستم ک خونه بابام احساس راحتی زیادی میکنم و خیلی خوشبختم😁میترسم ازدواج کنم دست و پاگیر باشه برام ...یکمم میترسم از مسیولیت های زندگی 

.

.

.

عععع واقعا شیرازی هستی😍😍😍💓

خوشبختم عزیزووووم ...

😂😂🤭 ۲۳سالمه  شرایط کلیش خوب بوده فوق لیسانس و ماشین ‌و وضع مالی مناسب داره....حسابداره ..خ ...

خب سنت دیگ تقریبا مناسبه 

ظاهرا خوبه ولی راجبش چیزای باطنی و اخلاقیش وسواس به خرج بده ولی زیادی گیر نباش

اخرشم دیگه بسپار به خدا و اگه خوب بود قبول کن

عه خوبه که ازش خوشت بیاد عالیه

اره درک میکنم منم خونه بابام راحتم  هیچ کاریم نمیکنم

ن عزیزم دست و پا گیر نیست بالاخره که هممون ی روز باید ازدواج کنیم

منم خوشبختم عزیزم💜

ممنون عزیزم از حرفای قشنگت 💓🌸 ان شاء الله هممون خوشبخت بشیم 🥰

قربونت برم عزیزم💜

انشاالله