2777
2789
عنوان

بی حوصله

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
عه تازه خواب میاد میرم دوباره بخوابم😁

برو بخواب راحت خوشبحالت من دیگه الان دور ترین ساعت بیدار شدنمه😐🧡

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه سال عزیزم 🙃

فک کردم پسرت بزرگه و مث مامان نگرانا میترسی یه چرتی بزنی وقتی بیداره 😄😄 پس حق داری بیدار باشی خیلی کوچولویه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

خب منم‌شوهرم ساعت سه میاد.. اما صب ساعت پنج ونیم بیدار شدم بهش صبحانه بدم و اینا.. الان خوابمم میاد ولی هر وقت تنهام تو خونه اگه بخوابم خوابهای وحشتناک میبینم.. بنابراین ترجیح میدم سوزش چشم رو تحمل کنم 🥺

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
فک کردم پسرت بزرگه و مث مامان نگرانا میترسی یه چرتی بزنی وقتی بیداره 😄😄 پس حق داری بیدار باشی خیلی ...

نه اگه بزرگ بود همچین می‌گرفتم می‌خوابیدم ها 😁😁😁😁😁😁😁 آخه دیر هم خوابیده ها ولی زود پا شد 😕

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه اگه بزرگ بود همچین می‌گرفتم می‌خوابیدم ها 😁😁😁😁😁😁😁 آخه دیر هم خوابیده ها ولی زود پا شد 😕

من پسرم ۵ سالشه ،وقتی بیداره پیش میاد که بخوابم ولی نه خیلی عمیق در حد یه ربع بیست دقیقه ، یامیرم دوش میگیرم

خیلی  دعوام میکنن میگن خطرناکه یوقت دست به گازی چیزی بزنه

ولی اخه بزرگه ماشالله ، من نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من پسرم ۵ سالشه ،وقتی بیداره پیش میاد که بخوابم ولی نه خیلی عمیق در حد یه ربع بیست دقیقه ، یامیرم دو ...

خدا حفظش کنه آره تو اون سن آدم خیالش راحته

ان شاءالله دخملیتونم خوش خواب باشه بذاره مامانش استراحت کنه 😁

من پسرم ۵ سالشه ،وقتی بیداره پیش میاد که بخوابم ولی نه خیلی عمیق در حد یه ربع بیست دقیقه ، یامیرم دو ...

چقدر امضاتو دوست دارم❤❤❤

ان شاءالله عاقبت بخیر بشن😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
خدا حفظش کنه آره تو اون سن آدم خیالش راحته ان شاءالله دخملیتونم خوش خواب باشه بذاره مامانش استراحت ...

مرسی عزیزم خدا پسر گل شمارو هم حفظ کنه 😍

بعید میدونم، ما بچه هامون تو نوزادی خیلی بد قلق و بد عنق و گند دماغن 😄😄😄😄😄 خوابم ندارن اصن 😄😄😄😄

چقدر امضاتو دوست دارم❤❤❤ ان شاءالله عاقبت بخیر بشن😍

مرسی عزیزم اشالله 😍

مرسی عزیزم خدا پسر گل شمارو هم حفظ کنه 😍 بعید میدونم، ما بچه هامون تو نوزادی خیلی بد قلق و بد عنق ...

زنده باشی فدات شم ❤️ والا پسر منم همینه بخداامید داشتم یکسالش بشه خوابش خوب بشه اما اصلا ،پس چجوری هوس بچه دوم کردی ؟ آخه من همش میگم وااای دیگه بچه نمیارم و... 😁

زنده باشی فدات شم ❤️ والا پسر منم همینه بخداامید داشتم یکسالش بشه خوابش خوب بشه اما اصلا ،پس چجوری ه ...

پسرم دوسالگی خیلی خوب شد  اخلاقاش، الانم بخوان مثال یه نوزاد بداخلاقو بزنن پسرمنو میگن خانواده شوهرم از بس جیغ جیغو بود همه جا رو به هممون کوفت میکرد 😂قربونش برم الان مردی شده دیگه😍

میگفتم عمرااااا اگه بچه بیارم چون خیلی بدخواب بود 😄 ولی دیگه ۵ سالش شد یادم رفت 😐 

😆😆😆😆😆

ولی بدون شوخی خیلی دختر دوست داریم خودمو شوهرم، منم که حسودیم میشد شوهرم به دختر بچه های دیگه انقد با عشقو علاقه نگاه میکنه گفتم یکی برا خودمون بیاریم 😍😍😄😄

الانم بازم حسودیم میشه انقد از خودش ذوق نشون میده برای دخترش 😐😐 میشینه با شکم من حرف میزنه دختر لوسشم لگد میزنه 😐😐😐 اصن نوموخوام 😐

😄😄😄😄😄😄