2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 131 پست

من 40/50 تا خوردم هیچیم نشد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطفا اگه واقعیه سریع زنگ بزن اورژانس . زندگی مزخرفه میدونم اما هنوز کلی دلیل برای زندگی وجود داره .

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.

اسی برو دست بنداز ته حلقت بالا بیاری آب فراوون بخور و عوق بزن

هیچکی لیاقت جون تو رو نداره بخدا

اون هرکی هست دوسال بعد زنشو بغل میگیره و یادشم نیست یکی بخاطرش مرده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مطرح کردن این موضوع اینجا هیچ کمکی بهت نمیکنه، ۹۹% خودکشیا بخاطر بی هدفی و پوچیه، رو اهدافت متمرکز شو و براش بجنگ، چرا باید مفت بری زیر خاک، مطمعن باش بعد مرگ نهایتا یک ماه از یاد کنن بعد به تاریخ میپیوندی

خدا بیامرزتت

واقعا حرف تون به کسی که در حال خودکشیه اینه؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
از نوشته هام اسکرین میگیرم ک دلیلشو بدونن همه خدافظ همتون اگ برنگشتم

خاک بر سر ضعیف و بی عرضه ت کنن که راحت ترین کارو میکنی.بدبخت.تو این وسط میمیری فقط.اطرافیانت دوماه بعد ککشونم نمیگزه بیشعور

تورو سننه قربونت برم!!!!

من سی تا الپرازولام مصرف کردم هیچیم نشد که نشد فقط یکم خوابم گرفت چیزیت نمیشه عزیزم شاید فقط یکم بی حس بشی  اصلا ارزششو نداره یبار زنده ای چرا بخاطر دلیلای الکی جون با ارزشتو به خطر میندازی  زخم دلت عادی میشه واست ولی پشیمون میشی از اینکه با جونت بازی کردی

یه دختر خوشگل و مثبت   I am most sad happy girl on the earth  � 🌏      i am dominant in language english and  french and farsi✅✔  میشه دعا کنی که به هدفام برسم😃   دوستدار های ابدی      A_B💕 بالاخره یه روز میبینمت و همیشه با تو می مونم