2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4116 بازدید | 131 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهین تسلیمی : تو خیلی غلط کردی،،،،تهش هیچی نیست اگه راست گفتع باشی همین الان برو به خانوادت بگو از من که بدبخت تر نیستی

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

از دیروز تا الان فقط دارم تایپیک خودکشی جواب میدم .واقعا یه ادم ارزش مردن داره؟ 

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.

چرا با احساسات ما بازی میکنی من خودم انقد بدبختم هر کسی به جای من بود با اینهمه قرص اعصاب تا حالا با همون قرصا خودشو خلاص کرده بود ولی اینکار و نمیکنم چون زندگیو دوس دارم یه روزیم نوبت منو تو میشه که زندگی کنیم و خوشبخت باشیم 

برای شفای کامل و ابدی من صلوات بفرستین 😢💝

کجا هستی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

هیچ چیز و هیچکس تو دنیا ارزش اینو نداره که بخاطرش خودتو بکشی...هر چی زودتر برو بیمارستان..همه چی درست میشه..بهت قول میدم بابت اینکارت  یروز خودتو ملامت میکنی که چقد کارت بد بوده.فقط زود برو بیمارستان لطفا

🖤

روحت شاد یادت گرامی.

برو دست کن تو گلوت بالاشون بیار.تو دنیا هیچـکس ارزششو نداره بخاطرش ابروی خودتو خانوادتو ببری

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚