2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خواستم بگم از حرفات معلومه زرنگ و با سیاستی    

نههه اصلا.... بعضی وقتا نمیتونم و لو میدم اما چوبشو خوردم و الان دیگه مجبورم... فقط حرفاشونو ک میشوم میشکنم ولی میریزم تو خودم  😞

کارت رو ادامه بده آخرش هر دو گروه اصلاح میشن و زندگیت بهشت...فقط صبور باشه

امیدوارم... حرفاشون ک یادم میمونه چیکار کنم😞😞مخصوصا حرفای همسر درمورد پدرو مادر....

امیدوارم... حرفاشون ک یادم میمونه چیکار کنم😞😞مخصوصا حرفای همسر درمورد پدرو مادر....

مردا شعور ندارن...فقط صبوری کن همین

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
مردا شعور ندارن...فقط صبوری کن همین

انقد ناراحتم که چندساعته قلبم تیر میکشه!!! چرا موقع ناراحتی همه چی میگن.... اونم وقتی میدونی پدر مادرت اونی نیستن ک اون فک میکنه😭😭

انقد ناراحتم که چندساعته قلبم تیر میکشه!!! چرا موقع ناراحتی همه چی میگن.... اونم وقتی میدونی پدر ماد ...

😔😔😔

میفهمم چی میگی

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
نههه اصلا.... بعضی وقتا نمیتونم و لو میدم اما چوبشو خوردم و الان دیگه مجبورم... فقط حرفاشونو ک میشوم ...

خب اگه انقدر بد راجع به هم حرف میزنن از این به بعد همین طوری که داری دفاع میکنی بگو این ادم برای من محترمه و دوستش دارم و دوست ندارم چیز بدی راجع بهش بشنوم و ناراحت میشم و این حرفا

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز