2777
2789
سلام عزیزم 😔 دعایی ک قرار بود بخونیم ، چند روز خوندم ، حالم بد بود ناامید شدم رهاش کردم😔😔😔

سلام گلم 

نا امید نباش 

من دارم میخونم 

ان شا الله خدا حاجت دوتامونو بده

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله😔

ان شا الله حاجت روا باشی 

ناراحت شدم.برات ک اینقد فشار روت بوده 

خدا دلتو شاد کنه 

خدا حاجتت رو بده 

نگاه خدا رو زندگیت عزیزم 

ولی شک نکن دعا رو زیاد.و با اصرار بخونی حاجت روایی 

ان شا الله حاجت روا باشی  ناراحت شدم.برات ک اینقد فشار روت بوده  خدا دلتو شاد کنه&nbs ...

باور کن سه ساله دارم دعا میکنم ، خیلی از خدا خواستم ، خیلی گریه کردم

ولی همه چی بدتر شد ولی بهتر نشد

من واقعا دلم شکسته 

منم مثل خودت میخوام مهر من بیفته توو دل یه پسری که فامیلمونه ، ولی انگار خدا نمیخواد برام😔😔😔

باور کن سه ساله دارم دعا میکنم ، خیلی از خدا خواستم ، خیلی گریه کردم ولی همه چی بدتر شد ولی بهتر نش ...

نگاه کن به خدا قول بده وقتی شد در حق اون پسر همسر خوبی باشی و در حق خانوادش خوبی کنی 

پای سختی هاش وایسی 

و بعد از حاجت روایی بازم به درگاهش دعا میکنی 

باور کن سه ساله دارم دعا میکنم ، خیلی از خدا خواستم ، خیلی گریه کردم ولی همه چی بدتر شد ولی بهتر نش ...

باهم در ارتباطید!؟

نگاه کن به خدا قول بده وقتی شد در حق اون پسر همسر خوبی باشی و در حق خانوادش خوبی کنی  پای سختی ...

عزیزم ما پارسال تا مرز ازدواج پیش رفتیم ، ولی اون همه چیو بهم زد ، اما من هنوزم عاشقش هستم، هنوزم قلبم شکسته ولی بخاطر کاراش خیلی زود تر ازینا باید فراموشش میکردم، ولی عشقی که بهش دارم مانع میشه😔😔

بخاطر همین میگم دعا میکردم مهرم توو قلبش قرار بگیره

باهم در ارتباطید!؟

الان نه ، اخرین بار بهم گفت بود و نبودت برام فرقی نداره و بعد بلاکم کرد

برا همینه میگم همه چی بدتر شد

من موندم و با دردی که توو قلبمه....

الان نه ، اخرین بار بهم گفت بود و نبودت برام فرقی نداره و بعد بلاکم کرد برا همینه میگم همه چی بدتر ...

اخی عزیزم 

😢😢😢آخه چرا دم ازدواج بهم خورد 

امیدت به خدا باشه

اخی عزیزم  😢😢😢آخه چرا دم ازدواج بهم خورد  امیدت به خدا باشه

چون ازم انتظار داشت دو سه سال صبر کنم تا زندگیشو از لحاظ مادی روو ب راه کنه ولی توو این دو سه سال عقدم نکنه ، منم قبول نکردم اونم قید همه چیو زد ،ب همین راحتی😔😔 میدونم همچین آدمی شاید بگی ارزش ادامه دادن نداره و اینا ، ولی عاشق شدن و علاقه که این حرفارو نمیشناسه😔 من قلبم و غرورم و ارزشم شکست، ولی خیلی دوسش داشتم‌،در حدی که با عشق براش شال گردن بافتم ، همش میخواستم حالش خوب باشه و تشویقش میکردم پیشرفت کنه ،ولی اون.....

بود و نبودم براش فرقی نداشت....

اون با بی تفاوتیش تنهام گذاشت ، ولی من همچنان پای عشقش موندم...

اخی عزیزم  😢😢😢آخه چرا دم ازدواج بهم خورد  امیدت به خدا باشه

البته قرار بود خانواده ها بدونن ، ب خانوادش گفت ک از من خوشش میاد ، ولی ب من گفت تعهد نمیده ، منم قبول نکردم ک بدون تعهد صبر کنم ، من چطور میتونستم دو سه سال صبر کنم اونم بدون تعهد ؟؟ خیلی در حقم بی رحمی کرد

من اولش نمیدونستم ، بعد از دو هفته فهمیدم ک میخواد بدون تعهد ب پاش صبر کنم ، دو سال دیگه من میشه ۲۸ ، ۲۹ سالم..

اگه اون موقع. بگه من نتونستم خودمو جم و جور کنم چی؟؟

میدونی مشکل اصلی کجا بود؟؟ اونجایی که قلبن عاشقم نبود و اونقدری ک باید، مهرم توو قلبش نبود... وگرنه اون حرفارو بهم نمیزد.. چون هیچ آدمی نمیخواد قلب معشوقشو بشکونه