2777
2789
خب بعد اینا خواستی بازم چله برداری به منم بگو با هم برداریم ، همراه داشته باشیم انگیزمون بیشتر میشه

من بخوای الانم شروع میکنم 

جدیدا عاشق دعا خوندن شدم 

چله دعای معراج برداریم؟!؟!

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخوای الانم شروع میکنم  جدیدا عاشق دعا خوندن شدم  چله دعای معراج برداریم؟!؟!

من به نیت هردوتامون شروع میکنم ، تاریخشو بهم بگو ،ب نظرم بذار این چله هات تموم شه بعد معراجو شروع کن

باشه از فردا شروع کنیم

منم به نیت جفتمون میخونم 

برا من به نیت عشق و.محبت محمد به من بخون

دوست داشتی نیتت بگو ک منم نیت کنم و از فردا بخونم برا جفتمون

من به نیت هردوتامون شروع میکنم ، تاریخشو بهم بگو ،ب نظرم بذار این چله هات تموم شه بعد معراجو ش ...

مشکلی نداره 

خوبه دعا 

از فردا خوبه؟!

من هم نیت حاجت خودم هم نیت حاجتت میکنم ، چند تا از پیامای یکی از پستای قبلیاتو خوندم برا تحصیلت بود ، برا خوشبختیت نیت میکنم ، یه جورایی دعام در حق بقیه میگیره ، امیدوارم برا شمام بگیره🌼🌱💛

منم به نیت جفتمون میخونم  برا من به نیت عشق و.محبت محمد به من بخون دوست داشتی نیتت بگو ک منم ...

منم یکیو دوسش داشتم ، فقط میگم خدا خودش همه چیو درست کنه ، اگه برام دعا میکنی فقط از خدا بخواه که برام همه چیو درست کنه

منم به نیت جفتمون میخونم  برا من به نیت عشق و.محبت محمد به من بخون دوست داشتی نیتت بگو ک منم ...

باشه هم به این نیت که گفتی  هم به نیت عاقبت به خیریت و خوشبختیت میخونم⁦❤️⁩💛

باشه هم به این نیت که گفتی  هم به نیت عاقبت به خیریت و خوشبختیت میخونم⁦❤️⁩💛

مرسی گلم 

ان شا الله خدا همه چی رو برات درست کنه