2777
2789

دارو سازی 6/7ساله هست 

و کمتر از این نمیشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دارو ۵ساله هست

6/7 

پنج ندیدم 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

۷ سال

از ۱۴۰ واحد هم میتونی شیفت بدی قائم مقام بشی درآمد داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

دارو سازی ۵ سال ونیم هست،بتونی توی همون زمان تموم بکنی شاهکار کردی

درآمد متوسطش از ۴تومن شروع میشه تا به بالا درآمد بالای ۱۲ تومن برای داروسازی امکان داره که خودش داروخانه داشته باشه

فک کنم تو ۷سال بشه،اگه بتونین خودتون داروخونه بزنین ماهیی۲۰,۲۵تومن حداقلشه

بعد از فارغی باید امتیاز جمع کنه تا بتونه داروخانه تاسیس کنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چرا ۵ساله هست که با توجه به دانشگاه که چه طور واحد ارائه بده ۶سالم میشه

نه اخه دانشگاه ما کوتاه ترین حالت ممکن بود شد 6سال 

کلان شهرا هفت سالست 

کجا دیدین پنج؟چه خوب بوده

[QUOTE=183166982]دارو سازی 6/7ساله هست  و کمتر از این نمیشه[/QUOT منظورم ۶ سال به علاوه ۲ سال ک ...

خیر  نمیشه

دارو سازی عمومی12 ترمه (6سال). 

درامدش بستگی به سرمایه اولیت داره 

اگه مایه دار باشی که جای خوب داروخونه بزنی، درامدش توپه توپه. 

اگه مسئول فنی بشی، ماهی 15 تومن میدن امسال فک کنم به شهرم بستگی داره. 

میتونی شرکت دارویی واردات یا کارخونه هم بزنی که اینا خیلی درآمد دارن خیلیم سرمایه میخواد. 

یا تخصص دارودرمان بگیری تو بیمارستان ها کار کنی. کلا محدوده کاریش وسیعه

مَ رَنْجان و مَرَنْج
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز