2821
2789
نه اخه دانشگاه ما کوتاه ترین حالت ممکن بود شد 6سال  کلان شهرا هفت سالست  کجا دیدین پنج؟چ ...

شهید بهشتی ۵سال ونیم میشه تموم کرد البته دانشجو به هیچ وجه نباید بیوفته

جندی شاپور ،شیراز ،اصفهان ،همدان و...هم ۵سال ونیم هست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شهید بهشتی ۵سال ونیم میشه تموم کرد البته دانشجو به هیچ وجه نباید بیوفته جندی شاپور ،شیراز ،اصفهان ، ...

جاریم هیچ واحدی رو نیوفتاده شیراز 7ساله تموم کرده مطمئنم در مورد شیراز 

خودم رشت 6ساله 

جندی شاپور ممکنه ولی شیراز تا چند سال پیش که هفت ساله بود دقیقا

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
جاریت یه جای کارش میلنگه ،احتمالا اگر نیوفتاده توی پایان نامه دچار مشکل شده

شاید  هم

من ورودی 88بودم 

استادا میگفتن خوشحال باشین اینجا زود تموم میشه 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
نه دختر دایی من شیراز بود ۵سال ونیم تموم کرد

داستان شد پس

شما داخل دانشگاه حداقلش چه قدر دید

6سال که خودم بودم 

بعد هم دوسال طرح 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792