2777
2789

من به حرف یکی ی مدت بستم ب دخترم همش عفونت میکرد

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزا کهنش میکردم شبا پوشک. تا 3 ماهگیش. پوشک شیشیشو خالی میکردم میشستم کهنه رو توش میزاشتم. 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
من روزا کهنش میکردم شبا پوشک. تا 3 ماهگیش. پوشک شیشیشو خالی میکردم میشستم کهنه رو توش میزاشتم. 

پوشک شیشیشو؟؟

یعنی چی ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
نم پس نمیداد؟ مث پوشکای معمولی بود از نطر پس دادن جیش

ن باید سریع عوض کرد بعد باید خوب رعایت کنی وقتی روتنابه گذاشتی خشک باشه هوا آلوده نباشه. آفتاب باشه خوب آبکشی شده باشه و آثار مواد شوینده قدش نباشه  واتو رعایت نکنی بچه عفونت میکنه سوختگی پیدا میکنه

پوشک شیشیشو؟؟ یعنی چی ؟

پوشک شاشی. جیشیش😬. 

اما خوبیش اینه چون زود ب زود عوض میشه حداقل بچه ننیسوزه عرق سوز نمیشه 

برا منکه میسوخت بعد هر بار باید بزاری بچه حداقل ربع ساعت هوا بخوره

ن باید سریع عوض کرد بعد باید خوب رعایت کنی وقتی روتنابه گذاشتی خشک باشه هوا آلوده نباشه. آفتاب باشه ...

بچم حساس نیست 

مشکلم اینه پوشک معمولی نم پس میده برا بچم خواستم اگه بشه کهنه امتحان کنم مثلا چندوقت یبار باید عوض کرد

من پدرم دراومده ازبس پوشک خریدم بچم دوساعت یبار ک شیر میدم پی پی میکنه