2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 44 پست
وسواس عملی هم داشتی ؟ یا فقط فکری بوده؟

عملیم بود همراش قبلا ولی بیشتر فکری   تو طول روز کلا فکرم مشغوله گاهیم یه مثل امروز صبح یهو حالمو خیلی بد میکنه

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
عملیم بود همراش قبلا ولی بیشتر فکری   تو طول روز کلا فکرم مشغوله گاهیم یه مثل امروز صبح یهو حال ...

عملی رو هم سعی کن درمان کنی چون خیلی راحتتره درمانش

مثلا وسواس داری ۵ بار دستاتو بشوری با اینکه سخته برات دفع بعدی ۴ بار بشور باز بعد از چند وقت کمترش کن تا برسه به یکبار ولی همون یکبار رو درست بشوری 

یا مثلا نامزد من این وسواس رو داره که اگه این کارو نکنه اتفاق بدی میفته من بهش میگم اتفاقا باید همون کار رو نکنی و وقتی دیدی اتفاقی نمیفته کم کم وسواسه هم از بین میره

برای وسواس فکری هم باید صبور باشی و همه ی اون تمرینارو انجام بدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عملی رو هم سعی کن درمان کنی چون خیلی راحتتره درمانش مثلا وسواس داری ۵ بار دستاتو بشوری با اینکه سخت ...

اره من خودم رواشناسی میخونم خیره سرم میدونم ولی خب این فکری دیگه داغونم کرد وقتی میبینم بعضیا چقد بیخیالن میگم خدایا چرا سهم من یه خیال راحتم نیست 

اره من خودم رواشناسی میخونم خیره سرم میدونم ولی خب این فکری دیگه داغونم کرد وقتی میبینم بعضیا چقد بی ...

عه روانشناسی 😂😂

عزیزم باید صبور باشی طول میکشه نامزد من خیلی حساسه رو هر چیزی مثلا گوشاش سوت میکشه حساس میشه در صورتیکه گوشای منم همین الان یهو شروع کردن سوت کشیدن

یعنی میخوام بگم این چیزایی که فکر میکنین فقط برای شما اتفاق میفته اینجوری نیست برای همه هست ولی یکی مث من این سوت کشیدن رو ساده میبینه و میگذره یکی مث نامزدم بزرگش میکنه میشه غول براش 

همین اضطرابای الکی و بیخوده که کم کم وسواس فکری رو باعثش میشه

عه روانشناسی 😂😂 عزیزم باید صبور باشی طول میکشه نامزد من خیلی حساسه رو هر چیزی مثلا گوشاش سوت میکش ...

آره خواهر بخدا دیگه خستم خیلی زیاد برام دعا کن عزیزم ، اره همین دیگه خود وسواسی هاهم میدونن فکرشون بیخوده نمیتوننن کنترل کننن

آره خواهر بخدا دیگه خستم خیلی زیاد برام دعا کن عزیزم ، اره همین دیگه خود وسواسی هاهم میدونن فکرشون ب ...

حتما عزیزم

مطمئن باش با تمرین روزانه میتونی کنترل پیدا کنی رو افکارت

یه تمرین دیگه یادم اومد این بود که یه بار به مدت فک کنم ده دقیقه یا یه ربع بذاری فکر هرچی میخواد بیاد به ذهنت ده دقیقه که تموم شد ده دقیقه بعدی تا میتونی اجازه ندی فکرای آزار دهنده بیاد سراغت

من نمیتونم کنترلی داشته باشم روی فکرهایی که میاد به سرم متاسفانه

باید تمرین کنی عزیزم کم کم کنترل افکارتو به دست میگیری 

تمرینایی که گفتمو انجام بده اینارو دکتر سنایی به نامزدم گفته بود