2777
2789

منم مجردم دارم ولی الان برم بعد بارداری چی؟

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد بارداری هیچ الان ک ک هنوز نرفتیم سر خونه زندگیمون

فکرکنم هزینه برداره؟ دردم داره دیگه حتما

من تمام ماهیچه هم شل و وله بعد تعطیلات میرم باشگاه

بدنم سفت شه بعدش ببینم چی میشه

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

باید همین جوری اعتماد به نفس داشته باشیم.یه چیز طبیعیه

پوستمون ظریف و لطیفه

باید روی جاهای دیگمون کار کنیم که به چشم نیان

مثل چی

مثلا تیپ لباس پوشیدنمون خوب باشه هم بیرون وهم دراینده خونه شوهر.ارایش کردن بلد باشیم.تمیز باشیم

به موهامون برسیم.

رفتارو اخلاق خوبی داشته باشیم‌.باشگاه جزو زتدگیمون باشه

کتاب بخون و باهوش باش و...

مثلا تیپ لباس پوشیدنمون خوب باشه هم بیرون وهم دراینده خونه شوهر.ارایش کردن بلد باشیم.تمیز باشیم به ...

نه وقتی لختی باشه ادمو میگم چی خوب باشه ک ب چشم نیاد اون

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
نه وقتی لختی باشه ادمو میگم چی خوب باشه ک ب چشم نیاد اون

ولش کن بابا دنیا ۲ روزه دغدغت نباشه خیلی ها اینجورین

اگه ملاک طرف این باشه همون بهتر که بره

اگه احساس خودت خوب نیست نسبت بهش هروقت شرایطش و داشتی درستش کن.

من عکس مدل های معروف و سلبریتی های هالیوودی دارم

پراز ترک و سلولیت هستن کلی هم طرفدار دارن شخصیتت عالی باشه و جذب کننده با اعتماد به نفس بقیش حله😉

ولش کن بابا دنیا ۲ روزه دغدغت نباشه خیلی ها اینجورین اگه ملاک طرف این باشه همون بهتر که بره اگه اح ...

اره راست میگی ن بابا اون که کف میکنه میبینه منو من خودم حساسم الکی

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون