2777
2789
عنوان

دلپیچه

188 بازدید | 12 پست

سلام دوستای عزیزم بچم4 سالشه پی پی یک ماهه ترس رفته تو جونش دلش خیلی پیچ میره و تو شلوارش خراب کاری میکنه تجربیاتتون لطفا بگین

چیکار کنم دلپیچش قطع بشه

و ترسش چیکار کنم از بین بره

پودر سنجد بهش بدین 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرابکاریش رو به روش نیار و ناراحت نشو وقتی خرابکاری میکنه بگو اشکال نداره دفعه بعد مواظب باش. برای د ...

روش دادنش به چه شکله من میمیرم براش لصلا دعواش نمیکنم دکتر بردم چند جا خوب نشده انقدر ۳ تامونم از غصه داغون شدیم بخدا

روش دادنش به چه شکله من میمیرم براش لصلا دعواش نمیکنم دکتر بردم چند جا خوب نشده انقدر ۳ تامونم از غص ...

عسل سه برابر سیاهدونه باشه. عسل رو اول آماده کن بعد سیاهدونه رو آسیاب کن و سریع باعسل مخلوط کن. حواست باشه سریع با عسل قاطی بشه. شب قبل خواب یه قاشق چایخوری بهش بده همینجوری قورت بده

ممنونم فردا بخرم یدنیا تشکر

خواهش میکنم عزیزم انشالله اثر میکنه بهم خبر بده چه نتیجه ای گرفتی.

یه آشناهای ما چند سال بچه ش این مشکل رو داشت و کلی بردن تهران دکتر و دوا و خوب نشد با همین دوسین در عرض دو هفته از این رو به اون رو شد. عسلت حتما طبیعی و مطمئن باشه

خواهش میکنم عزیزم انشالله اثر میکنه بهم خبر بده چه نتیجه ای گرفتی. یه آشناهای ما چند سال بچه ش این ...

مرسی دوست گرامی حتما خوشحالم تو فضای اجتماعی دوستان عزیزی مثل شما پیدا میشه امیدوارم همیشه وجودتون سالم و تندرست باشه

پودر سنجد بهش بدین 

پودر سنجد با قاشق مثل خوراکی بهش بدین بخوره 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚