2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست
برید کنار سلطان خساست اومد: این قضیه مال بیست سال پیشه ولی اون خانم عفریته و پسر بدبختش رو خاله م ه ...

اینجور ادما فقط بعد مرگشون غذای مراسمشونم مزه میده فقط بخوری حیف زمین که اینجور ادما اشغال کردن

واقعا🤐🤐🤐؟؟ این مثلا اصراف محسوب میشه؟؟

عزیزم من از یه برنج فروش پرسیدم اگه جوجو زده باشه برنجت الکش کن بعد استفاده کن درسته مثل قبل نیست اما خب برنجت هدر نمیره مال ما هم این طوری بود اما تا آخرش خوردیم 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم . برای اینکه آرایشگاه ارزونتر دربیاید موهاشو صفر می کرد بعدا که یکم اصلاح گرونتر شد دیگه نرفت ...

عموی من که میرفت  یه جایی تو تهران که آرایشگرا دوره گردهستن مفت میزنن میرفت اونجا موهاشو کوتاه می کرد اون زمان که بابای من فکر کن 10 15 تومن پول اصلاح می داد اون میرفت 5 تومن می داد!

من کسی رو میشناسم که طهر ناهار املت نون پنیر اینا میخورد که مبل گرون و وسایل منزل گرون بخره شبم همون ...

برنج و ترشی شنیدی یا نون و رب!مادر زن داییم این کارو کرد که 2 سال پیش خونه خرید 900 و خورده ای یه خونه بزرگ.چه فایده به دختراش نداد به پسرش که زنش فقط اینا رو می چاپه و یه دخترش ارث داده.حالا زن داییم چپ میره راست میاد میگه اینو مامانم گرفته این لباسو خواهرم گرفته بیچاره داییم کلی خونه خرج می کنه برای بچه هاش هر شب بستنی و کیک و شیر می خره و اینا آخرم مامانم مامانم میکنه خوبه براش ارث نذاشته! برگشته به مادربزرگم میگه آره ما ارث نداریم جهاز می بریم.جهازم چی بزرگاشو داییم خرید خورده هاشو اون پول رختخوابی که مادرش درست کرده بود و مادرش گرفت گفت پولشو ندی نمیزارم جهازو ببری.حالا یکی از داماداش دنبال ارثشه.اینم نداده با دخترش دعوا کتک کاری کرده الان فکر کنم دختره طلاق گرفته اومده پیش مادرش خونه گرفته.

یکی از فامیلای ما ۴-۵ تا خونه داره بعد خودش تو یه اپارتمان ۴۰ متری زندگی میکنه همه رو داده اجاره،اجارشو میگیره میذاره بانک سود میگیره

سر ۱۰۰۰ تومن کلی حرص میخوره

به نظرم بعضی آدما از بچگی عادت میکنن پولاشونو جمع کنن بعد وقتی پولدار میشنم نمیتونن این عادتو بذارن کنار

یه بنده خدایی دو سه دست مبل داشتن تو پذیرایی شون . بعد همه مبلا رو بردن گذاشتن یه سمت خونه و یه کوچو ...

عمه ی منم همین کارو می کرد هر چند سال مبل می خرید روشو می کشید مهمون میاومد می گفت بشینین زمین 

به خدا بابابزرگم 15تا بچه داره 9تا دختر 6تا پسر بعد با عروس و داماد و نوه و نتیجه 150 نفریم الان همه ...

واقعا ادمهای دست و دلباز برای خودشون باقیات صالحات می فرستن.منم یکی از مامان بزرگهام خیلی خیلی دست و دلباز بود هر وقت نوه ها حتی نتیجه ها حتی بچه های خواهر و برادرش می رفتن پیشش همیشه بهشون پول و خوراکی می داد حقوقش رو که می دادن همش رو خرج خودش و نوه ها و بچه ها می کرد با اینکه بچه هاش هیچ احتیاجی نداشتن. الان که ۵ ساله فوت شده همه همیشه به یادشن و خدا بیامرزی می گن. خدا ان شاالله سایه پدر بزرگتون رو بالای سر همه تون حفظکنه

عزیزم من از یه برنج فروش پرسیدم اگه جوجو زده باشه برنجت الکش کن بعد استفاده کن درسته مثل قبل نیست ام ...

به شرطی که جوجوهاش تو مغز برنج ها بچه نذاشته باشن.

ببین اگر برنج ها پوک شدن یا شکننده شدن یا حتی یه سری نقطه روشونه که اگه یه کم بیشتر فشار بدی میشکنه یعنی مغزش هم‌کرم هست

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
از این ما هم داشتیم قفل مبکردیم چون درش خراب بود چفت نمیشد یهو باز میموند برفک میبست🤐😶 شاید اونام ...

منم در یخچال هام رو قفل زدم که بچه هام باز نذارن از بین بره یخچال هام

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

من خودم موقع رابطه باشوهرم دستمال بزور یکی بهش میدم 😂😂😂میگه ریخت میگم بدرک بدو برو سرویس حیف گرون شده 😂😂😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بنظر شما کسی مثلا باقیمونده غذاشو از رستوران تو یکبار مصرف میاره خسیسه😶🤐 منو شوهرم سر این همیشه ا ...

نه چرا خساست؛ خب میریزن دور گناه داره میاری خونه گرم میکنی فرداش میخوری دیگه 

به شرطی که جوجوهاش تو مغز برنج ها بچه نذاشته باشن. ببین اگر برنج ها پوک شدن یا شکننده شدن یا حتی ...

اون که آره خب.کرم باشه که آدم میندازه بیرون