2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328821 بازدید | 2250 پست
خب شما اون شخص رو اصلا نمیشناسی چه برسه دختر خالش

چه جالب این غیبت نیست 😐😐 چه چیزهایی از خودتون انتشار میدید خدایی 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یکی از اشناها رفتیم بیرون بعد کوبیده سفارش دادیم بعد طرف یه سیخ کوبیده و یه دونه گوجه رو گذاشت تو ...

خیلی دیدم

طرف پولدار ترینه پس مونده غذای بقیه رو میخوره

پس عزت نفس چی😶😶😶

خیلی دیدم طرف پولدار ترینه پس مونده غذای بقیه رو میخوره پس عزت نفس چی😶😶😶

من خیلی دیدم خیلی ها همش به فکر پول جمع کردنن با این که سنی ازشون گذشته 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
مامانم سفره یه بار مصرف رو چند بار تمیز میکنه و استفاده میکنه

مامان منم اگه زیاد کثیف نشده باشه تا میکنه موقع سبزی پاک‌کردن روی اون پاک میکنه بعد با همون آشغال سبزیا میندازه دور

اینم خساست محسوب میشه😐😶؟؟

برام عجیب آدم هایی که تو این تاپیک پشت سر دیگران حرف میزنند یعنی خودشون اصلا هیچ ویژگی بدی ندارند از ...

چرا اما آدم گاها متوجه نمیشه این رفتارش خساسته

مثلا من الان اینجا خوندم یکی سفره یکبار مصرف رو دوبار استفاده میکنه مامان منم اینجوریع

متوجه شدم از نظر بقیه خساسته🤭

مامان منم اگه زیاد کثیف نشده باشه تا میکنه موقع سبزی پاک‌کردن روی اون پاک میکنه بعد با همون آشغال سب ...

نه مامان شما خوبه باز

آخه مامان من سنش بالاس براش سفره یبار مصرف میخرم نخاد تمیز کنه،ولی مامانم باز تمیز میکنه و چند وعده استفاده میکنه😂