2777
2789
عنوان

از عجیب ترین خساست هایی که دیدین بگید😃🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 328823 بازدید | 2250 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز رفتیم بیرون با یکی از فامیلاشوهرم  اونا یه دستگیره دست ساز داشتن که کنار آتیش سوخت زنه انداختش دور مادر شوهرم آخرسر دور از چشم همه یواشکی دوید رفت دستگیره رو از تو آشغالا آورد گذاشت تو کیفش این صحنه رو فقط من دیدم.گفت حیفه😐😐😐😐

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

دوستم میلیاردره یه خونه هفت طبقه تو منطقه خوب داره ولی هروقت میاد  خونه ام و لباس راحتی که تن بچه اش میکنه همشون زانوهاشون پاره اس

همه کارهای خوب دنیا چیزهای خوب دنیا مال منه .چون خودم رو دوست دارم😊
یه روز رفتیم بیرون با یکی از فامیلاشو اونا یه دستگیره دست ساز داشتن که کنار آتیش سوخت زنه انداختش دو ...

وای اینم من خیلی دیدم

ینی از اقوام حالا اسم نمیبرم به قول دوستمون غیبت نشه😁

۶ طبقه ساختمان داشت همه کابینتا کمدا همه راه پله ها انباری ها

همه پرررر بود از وسایل به درد نخور و آشغال

مثلا کتابهای اول دبستان پسر بزرگش

نمیدونم شورت نوزادی بچه دومش

همهههه

ینی یه خلال دندون این زن بیرون ننداخته تو عمرش استدلالشم این بود یه روزی به درد میخوره🤐🤐

دوستم میلیاردره یه خونه هفت طبقه تو منطقه خوب داره ولی هروقت میاد  خونه ام و لباس راحتی که تن ب ...

اینجوریشم من دیدمااا

لباسای خودش و شوهرش مارکدار بهترین رنگ موها رو میذاره کاشت ناخن مژه مرتببب ، ادکلن های خارجی

بعد بچش انگار سرراهیه🤐😶 لباساش پاره ، کثیف

بله دقت کنی مثلا میگه دختر خالم فلان شخص

اینجا مجازیه ما نه مخاطب رو میشناسیم نه اونی که دربارش میگه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نه اصلا اسراف نمیشه

منم میگم اگه اون غذا بمونه میریزن دور اینجا

اما خودم ببرم شاید فردا داغ کنم بخورم غذای خوذمه خب 

اما شوهرم مخالفه آوردن غذاست🤐

منم اشتهام کم شده بخاطر بارداریم ، کم میخورم اما زود به زود... هرجا میرم کلی غذا میمونه همینجوری بعد من میام خونه گشنه میمونم

راستش من خیلی به اینکه طرف غذا چی میخوره یا اضافه غذاش رو از رستوران میاره یا نه اهمیت نمیدم چون از نظرم شخصیه

ولی تو این سالهایی که کار کردم خساست‌هایی دیدم که ضررش به مردم میرسه نه خود شخص

مثلاً ناظر که می‌رفت وال‌پست میبردن برا پروژه بعدی

یا حتی تلفن توی آسانسور که قیمتی هم نداره

یا ۲۰ و۳۰ درصد از اسکلت بنا میزدن و به لنگ چپ‌ دمپاییشون هم نبود

من به این‌ها میگم خسیس‌های چندش نه به کسی که در مال خودش قناعت میکنه که البته من در کل با خساست و قتاعت مخالفم ولی بازم میگم اونی که خوب نمیخوره و خوب نمیپوشه دودش میره تو چشم خودش نه من پس به من ربطی نداره