artisام مدیر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 20215 عنوان کسی میدونه | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 19 پست تعبیر خواب نخ ینی چی من مجردم 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه 1400/01/09 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 20215 والا بخدا البته خوابم تعبیر نشد و هیج وقت هم تعبیر نمیشه قطعا. رفتم گفتم نه تعبیرش این نیست ... 😂😂😂 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92353 خودت نرفتی من فکر کردم خودت رفتی خیره انشالله نه من جا موندم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
nastaranmani عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 269 اره باور میکنی همش خوابای مرتبط میبینم ایشالا خوشبخت بشی، مطمعن باش سال بعد این موقع خونه شوهرتی
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 20215 نه من جا موندم میخوای خودت سرچ کنی 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 20215 ایشالا خوشبخت بشی، مطمعن باش سال بعد این موقع خونه شوهرتی فدات ممنونم انشالله 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه