artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 عنوان کسی میدونه 147 بازدید | 19 پست تعبیر خواب نخ ینی چی من مجردم 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه 1400/01/09 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92247 مکه چی خواب دیدم پدر بالباس احرام مسافر مکس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شاخسار_نور عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1237 من یه بار خواب نخ دیدم بهم گفتن به یه پسر نخ می دی تعبیرش اینه 😐😐😑😑 عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ... اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 تو گوگل سرچ کنی میاد کردم زده برا مجرد ینی ازدواج 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 من یه بار خواب نخ دیدم بهم گفتن به یه پسر نخ می دی تعبیرش اینه 😐😐😑😑 واخ😂 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 مکه چی خواب دیدم پدر بالباس احرام مسافر مکس زیارت ینی حاجت روایی زیارت مکه رو نمیدونم 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 خب پس مبارکه دیگه. 😂😂😂 باکی اخه😂😂 فکر کنم یهوییه 😂 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
nastaranmani عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 269 😂😂😂 باکی اخه😂😂 فکر کنم یهوییه 😂 اونو خدا میدونه و بس، فقط قبلش خواسته از طریق خواب بهت اطلاع بده که امادگیشو داشته باشی،کم کم کاسه کوزتو جمع کن
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 مکه چی خواب دیدم پدر بالباس احرام مسافر مکس زده ازدواچ😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 اونو خدا میدونه و بس، فقط قبلش خواسته از طریق خواب بهت اطلاع بده که امادگیشو داشته باشی،کم کم کاسه ک ... اره باور میکنی همش خوابای مرتبط میبینم 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه
شاخسار_نور عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1237 واخ😂 والا بخدا البته خوابم تعبیر نشد و هیج وقت هم تعبیر نمیشه قطعا.رفتم گفتم نه تعبیرش این نیست تعبیرش بند انداختنه😑😐 چون چاره ای نداشتم 😄 عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ... اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92247 زده ازدواچ😍😍😍😍😍😍😍 نگوووووو من جا موندم بابام رفت مامانم هستااااااا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
artisام مدیر استارتر عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 19540 نگوووووو من جا موندم بابام رفت مامانم هستااااااا خودت نرفتی من فکر کردم خودت رفتی خیره انشالله 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه