2777
2789
عنوان

همه ی خونواده ها مشکل دارن ولی ...

687 بازدید | 96 پست

دلیل نمیشه قضاوت کنیم و توهین کنیم و هر چی دلمون خواست بگیم

من و همسرم خیلی هم دوست داریم همدیگرو ولی مثل خیلی از خونواده های دیگه مشکل هم داریم

اگر میام اینجا عنوان میکنم چون نمیشه با آشنا درد و دل کرد و مسایل خصوصی رو گفت 

واینجا آدم از تجربیات و نظرات دیگران استفاده میکنه برای خوب شدن زندگیش

ولی بعضیا میان تاپیکتو میخونن و توهین میکنن متاسفانه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین نمیدونم چرا باور ندارم عذر خواهیتونو آخه نه فقط شمال بلکه اکثر جاهارو خراب کردین

حالا اگه خودتون جای یکی از این قومیتا بودی قیامت میکردی

هرکدومو یچیز چسبوندی اومدی مردای شمالو بی غیرت و بی بخار معرفی کردی

بیا شمال خدایی خیلیا آرزوشونه تو آزادی ما باشن.چیه بیشتر شهرا میری فضای بسته فکری دارن دوتا تار موت درمیاد باچشاشون میخورنت.درباره ی فرهنگ و تمدن گیلان خصوصا رشت حتما بخون

زمانی که مردم بعضی جاها به دختر ارزش نمیدادن ما مدرسه میفرستادیم بیای اینجا ببینی کودک همسری به ندرت مگراینکه از دره هات پاشن بیان اینجا...شمال قیمتا مناسبه خیلیا میان اینجا ویلا میخرن زندگی کنن ممکنه از ۱۰ نفری که توخیابون ذهنیتتو خراب میکنن ۵ نفرش شمالی نباشن

عذرخواهیت عین عذر بدتر از گناهه

چون خیلی توهین کردی مثلا انگار از ناف امریکا اومدی اخه جالب اینه خودتم ایرانی هستی دیگه نمیدونم چی بگم کل حرفم همین بود ازاین به بعد هیچ‌جا اینجوری جاییو نکوب منم ببخش بهت حرف زدم خیلی خونم بجوش اومده بود اخه یکم صبر کردم دیدم نه مثل اینکه باهمه مشکل داری

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ببین نمیدونم چرا باور ندارم عذر خواهیتونو آخه نه فقط شمال بلکه اکثر جاهارو خراب کردین حالا اگه خودت ...

من خودم که گفتم پشیمونم از حرفم 

اگه عذر خواهی عذر بدتر از گناهه پس راه چاره چیه برا حرفام ؟؟

من خودم ترکم کلی از ترکها بد گفتم 

من خوبی و بدی همه قومیتها رو کفتم 

ولی اشتباه کردم اینجا جای این بحثها نیست و اصلا هیچ قومیت و نژادی رو نباید قضاوت کرد همه جا خوب و بد داره

منظورم از غیرت پوشش و حجاب نبود والا همه مردا بی غیرت شدن دیگه

دلیل نمیشه بگم آدم بدی هستن 

منظورم دفاع از حقوق زن بود که زنهای شمالی چقدر فداکار و دلسوزن و بهشون ظلم‌میشه و تمام بار زندگی رو دوششونه و کار زیاد میکنن دلم همیشه سوخت براشون 

بقیه زنها همش دنبال قر و فر و مد و لباسن زنهای شمالی زحمت کش و کاری از این لحاظ گفتم 

ولی باز هم میگم اشتباه کردم و لحن گفته هام هم از رو تعصب بود و بد حرف زدم 

به همه قومیتها گفتم ولی شمالیا رو بدتر 

اشتباه کردم خودم پذیرفتم چکار کنم که جبران شه اشتباهم ؟؟

تازه اون همه هم فحش خوردم و بهم بی احترامی شد 

من خودم که گفتم پشیمونم از حرفم  اگه عذر خواهی عذر بدتر از گناهه پس راه چاره چیه برا حرفام ؟؟ ...

دیگه هیچوقت اینطوری از کسی تعریف یا تخریب نکن

چون من خودم از خیلی قومیتا چیزمیز دیدم ولی اینجا به زبون نیاوردم یا ازخیلی جاها بدم میاد

ببین هرزنی که زندگیش سخت باشه یا بقول تو شوهرش فلان باشه ممکنه گیر اینکارای سخت بیفته

زنای شهرای دیگه مگه روتخت پادشاهین بومیاشون؟فرش و گیوه وصنایع دستی درست میکنن بستگی به اب هوا داره شمال هم خیلیا سر زمین کارگرن چون روزانه پول خوبی میدن ناهار میدن سرویس رفت و برگشت داره از پول کارگری خیلی بهتره هرکی یه شغلی داره‌من خودم تو خیابونا میبینم سبزی محلی مرغ محلی و.‌‌..میفروشن هرچی باشه محصولشونه بهتراز تن فروشی و چیزای دیگس

خب الانم خانومای شهرنشین یه سری پا به پای شوهرشون کار میکنن باسواد و استعداد کاریشون

مثلا انتظار داری زنی که سواد کلاس یکم نداره بهش دفتر دستک بدن که مبادا اذیت نشه؟خب باتوجه به سوادش یا تواناییش کارمیکنه 

الان طلا گرون شده قبلا طلا ارزونتر بود یه روز توزمین کارکردگ برای خانم حدود ۲۰۰ یا۲۵۰ تومن بود سریک ماه چند گرم طلا میتونست بخره

شاید دوستای تو واقعا وضعیت خانوادگیشون خوب نبود توخونه هرکی مشکله بقول خودت

زندگیای الان سخت شده همه دارا نیستن من خودم کارمیکنم چون از اینده میترسم ازاینکه فردا پس فردا دستم جلوی شوهر دراز باشه بااینکه تامینم تک فرزندم همچی مال منه خب الان منم باید حرف بخوره خانوادم؟چون آزادی دارم روزی ۷ ۸ ساعت درروز محیط کاری باشم؟

حالا عیبی نداره بیخیال انشالله بقیه هم‌ یادشون بره چیشده🙂

دیگه هیچوقت اینطوری از کسی تعریف یا تخریب نکن چون من خودم از خیلی قومیتا چیزمیز دیدم ولی اینجا به ز ...

منظورم این نبود 

نمبخواستم کسی ناراحت شه

ببین کار اداری خیلی فرق داره با کارگری سر زمین 

وجود زن  رو باید ستایش کرد باید تو ناز و نعمت و رفاه باشه

قبول دارم حرفتو همه زنهای ایرانی همینن زحمت کشن 

ولی حرف شمالیا باز شد گفتم خودمم پشیمون شدم

والا من خودمم تک فرزندم تو ناز و نعمت و رفاه ولی از صبح ساعت ۶ از خونه میزدم بیرون تا ۲ شب سرکار بودم . هیچ کی اندازه من کار نمیکرد ولی خوب کارم مرتبط با تحصیلاتم بود و اداری 

الان بعد ازدواج دیگه کم کار میکنم 

ولی از دست شما خیلی ناراحت شدم حتی اونی که بهم نسبتهای بد داد رو گذشتم ولی حرف شما دلمو شکست ادم نباید از نقاط ضعف دیگران سواستفاده کنه و درد دل و راز دلشو عنوان کنه و چماق کنه تو سرش

منظورم این نبود  نمبخواستم کسی ناراحت شه ببین کار اداری خیلی فرق داره با کارگری سر زمین  ...

ببخش عزیزم

اخه میدونی از چی حرصم گرفت کلی مردای شمالو کوبوندی کلی مدعی شدی که این اینجوریه اون اونجوری متاسفانه خودتم اشتباه کردی پس بدون عقل منطق یکمی موثره ولی گاهی شانس و اقبال ادم بد میشه

ببین اونی که گفت خاله زنکن مرداشون کسی زیاد بهش حرف نزد ولی شما دیگه زیاده روی کردی خب وقتی دلی سوزوندی جوابی هم باید بگیری دیگه

هرچند قبوا دارم منم خیلی بد حرف زدم اما شروع کننده نبودم بهرحال بدی خوبی دیدی حلال کن من خیلی رو استانم تعصب دارم خیلی دوسش دارم واقعا برام سخته یکی بیاد پودرش کنه دست خودم نبود کلمات خودش ردیف میشدن انقد عصبی بودم فقط تو این فکر بودم چطور تلافی کنم تازه میگفتم کسی که راحت دل میشکنه براش مهم نیس

حالا اونی که اومد گفت خاله زنک مال مشهد بود منم فقط براش نوشتم تورو میبینم یاد شمع میفتم ادامه ندادم یبار گفتی شمال یبار گفتی قم یبار اردبیل و...

منم کارم مرتبط بارشتم هست کاراموزم درسم سه ماهه تموم شده میخوام دست پر برم یجا مشغول بشم 

من‌اول نمیخواستم اینکارو کنم پیامی که درباره مشکلت گفتم بخاطر همون دلیلی که خودت میدونی بود بازم شرمنده مجازی بدیش همینه دیگه

ببخش عزیزم اخه میدونی از چی حرصم گرفت کلی مردای شمالو کوبوندی کلی مدعی شدی که این اینجوریه اون اونج ...

اشکال نداره عزیزم من حلال میکنم

توام حلال کن

منم خودم از گفته خودم پشیمون بودم ولی نمیتونستم پستمو حذف کنم خیلی هم عذرخواهی کردم ولی هیشکی نپذیرفت بازم شرمنده 

آدم هر حرفی رو باید مزه کنه تو دهنش بعد ب زبون بیاره من خیلی نسنجیده حرف زدم

خودم اصلا دلم نمیخواد هیچ وقت دل کسیو بشکونم و کسی رو ناراحت کنم 

انشاله که موفق باشی رشته ی خوبی داری آیندت خوبه حسابداری کارآموزی یا حسابرسی ؟ 

کمکی از دست من بر اومد بگو میتونم کمکت کنم حالا درسته محازی ولی در حدی که در توانم باشه 

اشکال نداره عزیزم من حلال میکنم توام حلال کن منم خودم از گفته خودم پشیمون بودم ولی نمیتونستم پستمو ...

ببخشید عزیزم در هرصورت واقعا شرمنده منم از حرفایی که زدم خیلی خیلی پشیمونم💖کار اموز حسابداریم عزیزم فعلا دارم کارای نرم افزار مرحله به مرحله و بایگانی رو انجام میدم ممنون از لطفت💋💋💋

ببخشید عزیزم در هرصورت واقعا شرمنده منم از حرفایی که زدم خیلی خیلی پشیمونم💖کار اموز حسابداریم عزیزم ...

سعی کن وارد حسابرسی بشی 

اونجا همه چی یاد میگیری . موسسات عضو جامعه برو حتما الان که اول راهی میتونی درآمدت و آیندت خیلی بهتر میشه 

خواهش میکنم عزیزم 💋💋💋

سعی کن وارد حسابرسی بشی  اونجا همه چی یاد میگیری . موسسات عضو جامعه برو حتما الان که اول راهی ...

اره درست میگی ولی این شرکتی که من میرم داروخونه و شرکتای معروفی که خیلی بزرگن کاراشو انجام میدن واس همین من اینجا موندم چون ممکنه راحت معرفی به مار بشم یا نگهم دارن گفتن چندماه اینجا بمون تا ببینیم چی میشه خیلی خودمو مشتاق به کار نشون میدم 

اینجا فاصلش تا خونمون 12دقیقس پیاده راحته برام رفتارشونم خوبه بقیه جاها هم دورن هم ممکنه محیطش خوب نباشه بابامو با خودم بردم روز اول... ببین جاهای دیگه یا موسسات میخواستم دوره کوتاه برم و مدرک بگیرم بعد فکر کردم پیش خودم که هرچقدم برم دنبال اینجاها بازم با فاکتورهای سوری و کم باید یاد بگیرم چون برای چیزای دیگه اموزشگاه های خوب رفتم راضی نبودم واقعا تا ادم کار نکنه نمیتونه بگه بلده من خیلی مدعی بودم بلدم ولی از وقتی اینجا اومدم فهمیدم چه اطلاعات محدودی داشتم اینجا کارای واقعی انجام میدم بایگانی و یکسری ثبتهارو یادگرفتم همچیو یادداشت میکنم سیستم دارم واس خودم یه اسم تو نرم افزار دارم 

اگه اینجا از عملکردم راضی باشن بیمه میکنن نگه میدارن حقوقم میدن فعلا برای شروع خوبه

دوماهه تقریبا رفتم هرچی به بقیه دادن به منم دادن مثل عیدی و... 

اره درست میگی ولی این شرکتی که من میرم داروخونه و شرکتای معروفی که خیلی بزرگن کاراشو انجام میدن واس ...

اینجور که میگی بنظر خوبه شرایطش 

ولی اصلا دنبال جاهایی که پول میگیرن نرم افزار یاد بدن و به کار معرفی کنن نرو هیچ وقت مثل هلو و ... 

من یه عمر این چیزا رو تجربه کردم . بهترین دوره آموزشی فقط حسابرسیه از نظر من 

اینجور که میگی بنظر خوبه شرایطش  ولی اصلا دنبال جاهایی که پول میگیرن نرم افزار یاد بدن و به کا ...

اینجا اصلا پولی نمیگیرن کارت خوب باشه پولم تشویقی میدن شرکت خوبیه فرق نمیزارن تو اینچیزا مثلا جشنی عیدی چیزی باشه به همه میدن نمیگن این تازه اومده اینجا

من یه اموزشگاه رفتم چنتا شعبه هم داشت برایicdlهمجوره پول گرفتن شهریش بااینکه زیاد بود یه کتاب بما ندادن حتی بعضی سیستماش به ایمتذنت دسترسی نداشت برای مبحث اینترنت

از هرچیزی یه درصدی کوفت میکردن مثل فیش امتحان فنی حرفه ای منکه راضی نیستم حالا داشتن گول میزدن 19درصد تخفیف برای شرکت تو دوره ی جدید یه کلاس دیگه

اینجا اصلا پولی نمیگیرن کارت خوب باشه پولم تشویقی میدن شرکت خوبیه فرق نمیزارن تو اینچیزا مثلا جشنی ع ...

میگم که این موسسات همه همینجورین کلک پولن فقط 

ولی اینجا که میری معلومه نیروی کار میخوان خودشون