2777
2789
عنوان

همه ی خونواده ها مشکل دارن ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 96 پست
مرسی عزیزم توام همینطور  کلا کار مالی خوبه منم با شما هم رشته بودم خوب  واسه همین میگم ح ...

اره عزیزم درسته ولی من اصول اولیه بازار کارو بلدنیستم وقتی یاد بگیرم میرم دنبال حسابرسی

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اره عزیزم درسته ولی من اصول اولیه بازار کارو بلدنیستم وقتی یاد بگیرم میرم دنبال حسابرسی

تو شهرتون ببین موسسه حسابرسی هست یا نه

بدونم‌کدوم‌شهری بهت میگم کجا بری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمشو نمیدونی

https://www.google.com/amp/s/rasm.io/company/14008311814/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C%20%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B2%20%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86/AMP/

ببین من یه لینک گذاشتم آدرسش باشه اسم ببرم تو سرچ گوکل خودمم میام ، شناسایی میشم 🤣 نمیدونم با حسابدار رسمی چقدر آشنایی داری باید آزمون بدی و قبول شی و قبلش هم سابقه کاری حسابرسی با حسابداری باید داشته باشی که سابقه حسابداری نصف حسابرسی حساب میشه . من همه اینارو گذروندم دیگه بهت کدعضویت میدن حق امضا داری مثل وکیل یا پزشک و... و امصات پای هر گزارشی باشه مسولیتش با تو هست حالا سرچ کن در موردش بیشتر بدونی 

حسابداری اگر بری محل کارت ثابته ، احتمال اینکه تو چندتا بخش کار کنی تو شرکتهای بزرگ کمتره چون همه گروهای حسابداری تفکیک شده هستن ولی تو شرکت کوچک چرا میتونی رو همه حسابها کار کنی و مسلط شی ، حقوقت از حسابرسی بیشتره ولی روند یکنواختی داره تو افزایش مثل همه ی کارمندا و با ارتقا شغلی و درصد افزایش حقوق سالانه ، جای رشد مثلا اینکه بخوای خودت صفر تا صد یک شرکت رو دستت بگیری خیلی کمتره مثلا بعد ده سال بیست سال سابقه شاید بشی مدیر مالی مدتش بستگی به خودت داره . ولی چون جابجایی و دردسر نداره مفمولا برای آدم متاهل و بچه دار که حقوق یکنواخت براش کافیه شغل خیلی خوب و مناسبیه 

حسابرسی ولی شغل پر چالشیه ، درامدش اوایل خیلی خیلی کم حقوق ساعتی یا وزارت کاری ولی درآیندش مخصوصا اگر حق امضا داشته باشی و مدیر بشی خیلی بیشتره ، تو محل کار دوره های اموزشی داری تو هر سطحی ازمون داری آموزش داری که اینا از طرف جامعه نظارت میشه مثلا حسابرس بخواد بشه حسابرس ارشد یا سرپرست آزمون و مدت سابقه بیمه مهمه ، محل کارت ثابت نیست و هر دوره شرکتی که میری عوض میشه بنابراین نرم افزارهای مختلف رو یاد میگیری همه ی حسابها رو میفهمی صورت مالی و اظهارنامه میتونی تهیه کنی خلاصه یه دوره ی مفید اموزشه که اگر ادامه بدی میشی حسابدار رسمی و میتونی تو شهرخودتون موسسه بزنی که مثل تهران زیاد هم نیست موسسه عضو جامعه یا اگر دوست نداشتی با سابقه و تجربه ای که داری بری تو کار اجرایی و به جای حسابدار بشی مدیر مالی ، تو دوران مجردی خیلی راحت ترم هست پیشرفت تو حسابرسی 

حالا من اینارو توضیح دادم که یه آینده ای مجسم کنی ببینی کدوم رو بیشتر ترجیح میدی و راحت انتخاب کنی حسابداری و حسابرسی هر دو شعل خوبی هستن بستگی به این داره خودت چی میخوای و با خصوصیاتت کدوم سازگار تره

آدم رسیک پذیر هستی یا نه 

حالا به جز حسابرسی برای رشته ما ، کار تو بازار سرمایه هم خیلی خوبه مثل شرکتهای کارگزاری بورس یا شرکتهای تامین سرمایه 

اسمشو نمیدونی

به جز اینی که گفتم موسسه زیاده اونجا ولی عضو جامعه نیستن ولی موسسات خوبی هستن ولی تحت نظر جامعه نیستن و گزارشش هارو میدن یه حسابدار رسمی یا موسسه عضو امضا میکنه مثل موسسه ثنا یا برتر 

اگر کارآموزی حسابداری باشی بعد بری حسابرسی هم خیلی خوبه ولی نه مدت طولانی در حدی که ثبتها رو یاد بگیری طولانی بمونی حقوقتم زیاد شه نمیتونی بری با حقوق ساعتی حسابرسی شروع کنی کلا سخت تر میشه پذیرشش برات ولی باز هم  میشه ولی وقتت هدر 

سابقه حسابرسی بخاطر ارزش تجربه و یادگیریش دوبرابر حسابداریه همیشه

رشت هستم عزیزم

حالا دیشب یه چیزی یادم افتاد 

دوتا دوست پسر رشتی داشتم مجازی بودنا تا حالا ندیده بودمشون 

ولی واقعا از هر چی پسر تو عمرم دیده بودم با معرفت تر و باحال تر و غیرتی تر 

با اینکه مجازی بودن بیچاره کرده بودن انقدرگیر میدادن 🤣🤣🤣

یادشون بخیر حیف خبر ندارم ببینم چکار میکنن الان 

انقدر اینا با معرفت بودن حد نداره سرم شلوغ بود یادمه هم دانشگاه هم سرکار اینا ترجمه و تایپمو همه رو کمک میکردن 

چقدر تو پایان نامه و پروژه هام کمک کردن 

شبهای امتحانم بیدار میموندن من خوابم نبره یادش بخیر 

https://www.google.com/amp/s/rasm.io/company/14008311814/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%B3%DB%8C% ...

داخل سایتش شدم و ذخیره کردم مرسی عزیزم😍👏🏻😘خیلی لطف کردی.من دارم همه تلاشمو میکنم که تورشته ی خودم یجای ثابت کار کنم حالا چه حسابدار چه حسابرس برام فرقی نداره عزیزم فقط برام مهمه تو همین رشته خبره بشم😅

حسابداری اگر بری محل کارت ثابته ، احتمال اینکه تو چندتا بخش کار کنی تو شرکتهای بزرگ کمتره چون همه گر ...

مرسی عزیز دلم از اطلاعاتی که دادی راستش چون من دربرابر شما اطلاعات بسیار کمی‌دارم نمیتونم جواب های طولانی بدم بدل نگیرین

راستش من اهل ریسک نیستم همین یکی دوماهی که رفتم انقد استرس داشتم بااینکه گفتن اشتباهم کنی طبیعیه ما مشکلی ندارم فلان من ریزش مو گرفتم استرس شدید گاهی دستام میلرزید حتی سر چیزایی که درست میدونم انجام دادم راستش من درحال حاضر اگه این شرکت که بمن نزدیکه بمونم به حقوق۳ونیم ۴درماه هم راضیم با بیمه چون نمیتونم استرس رفت و امد داشته باشم بخاطر پول بیشتر چون میخوام درماه پولی تو دستم باشع ازاولم شاغل باشم بعد ازدواج کنم نمیخوام همینم ار دست بدم چه اینجا چه جای دیگه

اگر کارآموزی حسابداری باشی بعد بری حسابرسی هم خیلی خوبه ولی نه مدت طولانی در حدی که ثبتها رو یاد بگی ...

اره دنبال هردوش میرم تا هردوشو بلد باشم اصولشو که بتونم دراینده یکدومشو انجام بدم بیکار نمونم عزیزم