faatemeev مدیر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 124 عنوان تحقیق از منی ک خواستگارم نظامیه | مشاهده متن کامل بحث + 7824 بازدید | 49 پست بچه ها کسی میدونه چقد طول میکشه تحقیق کنناز محل کار یه نظامی؟؟خواستگارم نظامیه و از محل کارش بابد منو تحقیق کنن اگ اجازه دادن بیاد خواستگاری😐خیلی گیر میدن؟؟؟؟ 1400/01/08 | 18:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoliiiiiiiiiiiii عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 967 نمیان که ریز به ریز تحقیق کنن که فقط حواشی سیاسی وامنیتی واخلاقی به صورت ویژه نباشه حله.کاری ندارن ک ... میشه سوالا منم جواب بدین
sakine70 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 8 کسی خواستگارسپاهیونظامی داشته؟؟توی تحقیق درباره دخترگوشیشوهم چک میکنن؟؟تماسهاوپیاماشوهم چک میکنن؟
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7845 یگان ویژه هر درگیری بشه باید برن ینی هردرگیری که ما اصلا نمیفهمیم فلان استان شده هم میفرستنشون فکرات کن ببین میتونی استرسش تحمل کنی و دوریاشتحقیقاتم فکرنکنم طول بکشه درحدی که خانواده مشکل دار نباشین حله خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7845 کسی خواستگارسپاهیونظامی داشته؟؟توی تحقیق درباره دخترگوشیشوهم چک میکنن؟؟تماسهاوپیاماشوهم چک میکنن؟ نه بابا دراین حد که نیس تحقیق میکنن مشکل خاصی نداشته باشید بیشتر امنیتی فکرمیکنم مدنظره خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7845 مسخره ترینش این بوود ک پرسید اگر تی وی سخنرانی آقا رو پخش کنه شبکه رو عوض میکنی یا نه؟ اومدم ... وای شوهرم یه جا خدمت میکرد میگفت سریالای تلویزیون که میزاره شبکه روعوض میکنن آدم دیوونه میشه میگن حرامه خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار