2777
2789
عنوان

تحقیق از منی ک خواستگارم نظامیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7831 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا این خبرا نیست، ما هم پلیس هست تو اقوام هم سپاهی هم ارتشی، فقط مراسمات رسمی که با حضور خانواد ...

یگان ویژه فرق داره 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

عه چه جالب نمیدونستم 😁

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بله چون ممکنه همسر یه پاسدار نظامی اطلاعاتی یجورای جاسوسی کنه و مشکل اخلاقی خیلی بدی داشته باشه

آهان از اون نظر 

یعنی همیشه تحت نظری ؟ 

من که معذب میشم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
آهان از اون نظر  یعنی همیشه تحت نظری ؟  من که معذب میشم

نه بابا ما خودمون مذهبی هستیم و من چادریم.فقط ی تحقیق کوچیک میکنن ک مخالف نظام نباشیم و از این حرفا گمونم و تمام

دوتا برادرشوهرم.داییم..پسرعمه هام.شوهر خالم..پسرعموم..پسرخالم..همشون نظامی ان...نشنیدم همچین چیزی تا حالا...والا همه اینایی که گفتم فقط دومورد بقیشون نه خانواده خانم و نه خود خانم هیچ کدوم مذهبی نیستن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دوتا برادرشوهرم.داییم..پسرعمه هام.شوهر خالم..پسرعموم..پسرخالم..همشون نظامی ان...نشنیدم همچین چیزی تا ...

بله عزیزم اینطوریه.اگ خود نظامی متاهل باشه همسرشم تحقیق میکنن.اگ مجرد باشه و یهو بخاد زن بگیره یه نامه مینویسه و میگ میخام برم خواستگاری بعد دختررو تحقیق میکنن میگن بروو😁

😂😂چی پرسید؟مثلا پرسید مرجعت تقلیدت کیه؟مطهرات رو نام ببر؟نماز جمعه میری؟🤣🤣🤣خوبه بازرسی بدنیت نک ...

مسخره ترینش این بوود ک پرسید اگر تی وی سخنرانی آقا رو پخش کنه شبکه رو عوض میکنی یا نه؟ 

اومدم بگم معلومه ک نه بجاش اون تلویزینتو تو سرت خورد میکنم منتها بچگی کردم نگفتم🤦‍♀️😂

کلا تو یادداشتهای گوشیش کلی سوال داشت اونارو یکی یکی میپرسید و جوابای منو تایپ میکرد 🤦‍♀️

اجازه تحصیل و کار هم نداد

عروسی هم گفت نمیگرم مولودی خوان میارم 

خونه هم مهمون اومد باید چادر بزنی

درسم خواستی بخونی فقققط دولتی😐🤦‍♀️

خداوندا سپاس