هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیان که ریز به ریز تحقیق کنن که فقط حواشی سیاسی وامنیتی واخلاقی به صورت ویژه نباشه حله.کاری ندارن که.نمازجمعه واینا که دوستمون گفتن نیست .چه تصوراتیه اخه😅.من هرنوع نظامی ازهر رسته ای اطرافم هست.خوب خبردارم.
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
واسه خواستگاری نیستا، اگه بپسندید همو قبل عقد اونا تحقیق میکنن
فامیل ما پسره پلیس بود میخواست دخترخالشو بگیره یکی دو ماهی علافشون کردن و گیر داده بودن واسه چه کاری رفتی فلان کشور؟ کلی طول کشید تا ثابت کرد رفته بودم مقاله کنفرانس ارائه بدم
زندگی سختی داریا همه چی تحت کنترل از الان خوب فکراتو بکن
نه بابا کی گفته.مگه من نیستم.بحث چیزای سیاسی وامنیتی وخلاقی سنگینه که یه تحقیق میکنن وتمام.
زندگی سختی داریا همه چی تحت کنترل از الان خوب فکراتو بکن
نه بابا این خبرا نیست، ما هم پلیس هست تو اقوام هم سپاهی هم ارتشی، فقط مراسمات رسمی که با حضور خانواده است خانم باید محجبه باشه، چادرم فقط واسه سپاه الزامیه بقیه پوشش خوب باشه کار ندارن دیگه
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤