به نظرتون مرگ آزاده نامداری مشکوک نیست آخه کسیکه بخواد خودکشی کنه چرا انقدر با حال خوب ویدیو با دخترش واسه عید بزاره یا به دوستش تبریک تولد بگه،و بعدش خانوادش برن شمال و اینو تنها بزارن تو خونه و عکسی از قرصاش هست که پخش وپلا شده که مثلا خودکشی کرده،نظرتون چیه؟
والا پزشکی قانونی که گفته عکس هیچ قرص و وسیله خودکشی نبوده_بعدشم تو وضعیت الان نصف بیشترمملکت افسرده ان همه معلوم میشه؟؟بزارین پزشک قانونی کارخودشو بکنه
منم اون فیلم رو دیدم قشنگ مشخص بود حامله است،ولی نمیدونم چرا تو کامنت ها گفت حامله نیست 🤔🤔🤔🤔
واقعا اینو گفت؟نخوندم
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀