2777
2789
عنوان

مرگ مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 46 پست

چرا به مرگ یه سلبریتی انقد اهمیت میدین 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره آدم مگه واسه خودکشیش تصمیم میگیره و برنامه میچینه؟ آدم در آن واحد و در عرض یک ثانیه ج ...

بله اتفاقا خودکشی کاملا برنامه ریزی شده اتفاق میفته 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
شما اگه اجازه بدی داریم این کارو میکنیم،اگرم دوست نداری تشریفتو ببر از تاپیک،کسی زورت نکرده

عزیزم حالت خوبه ؟!

تاپیک زدی ماهم ی کامنت کزاشتیم مگه حرف خاصی زدیم ک این واکنشو داری 

اگه ریپلای نکنی خیلی وقته تشیف بردیم 

به نظر من‌ که قضاوت گناه هست 

درسته سایتها نظراتی مینویسن راجع به قتل و خودکشی 

ولی تکرار این حرفها گناه صد درصد هست 

چون هیچی معلوم نیست 

بعد هم من فکر میکنم احتمال زیاد ایست قلبی ناگهانی کرده مثل خیلیها  حتی خیلی جوانتر هم بوده که ایست قلبی کردن و فوت شدن پس احتمالش زیاده  و اینکه حالا خودش تنها بوده برای هر کسی ممکنه پیش بیاد. به هر حال من هم بارها  خودم  و بچه هام سفر  رفتیم و شوهرم تنها مونده (دور از جونش)  اختلافی هم نداشتیم 

و قرص هم که همه توی خونه دارن من الان یه کیسه بزرگ قرص جورواجور دارم. ربطی نداره 

تو را خدا قضاوت نکنید .گناهه 

براش آمرزش بخواین و برای خانواده اش صبر 

همین 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️