من امسال دومین کنکورمو میدم پارسال ۳۰ هزار شدم (بیماری عجیب غریبی گرفتمو هنوز دامن گیرمه )و چون به درسخون معروف بودم کلی ابروم رفت امسالم خوندن درست حسابی نکردمو از پارسال وضعیتم بدتره قرار بود از اسفند ماه درستو حسابی بخونم که متاسفانه زد و یه مشکلی برام پیش اومد که از همون صبحی که قرار بود درس بخونم افتادم گوشه بیمارستان تا امروز تا ۳ ماه دیگه هم که ده روز مونده به کنکور حتا نمیتونم بشینم فقط درازکش الان من موندم که ارزش داره بمونم سال دیگه کنکور بدم یا اصلا قید کنکورو بزنم 😑 چون واقعا از تیکه و کنایه بقیه خسته شدم دوس دارم دانشگاه رشته خوب قبول شم ولی هربار که عمویی خاله ایی کسی مسخرم میکنه کلا از زندگی سرد میشم دلم میخاد خودکشی کنم 😔
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
یه چیزی رو توی سی سالگی بهت بگم. بخاطر کنکور و درس خودتو عذاب و زجر نده. این همه چیز نیست اشتباهی که ما کردیم تو نکن ماهم درسمون خوب بود اما نشد نتونستیم یاهرچی اما شد افسردگی سالها برامون که کاش زمان به عقب برمیگشت. برادرم که ترم آخر انصراف داد و الان گوشه خونه افتاده. خودمم بعد سالها مرده متحرکم بخدا ارزش نداره. کاااااش اینو تو مخمون فرو نمیکردن کاش میذاشتن زندگی کنیم نه فقط زنده بمونیم