2777
2789
عنوان

کنکور کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 47 پست

منم شاگرد زرنگ بودم ولی بخاطر وضعیت جسمی و روحی خراب کرده بودم اون سالی که کنکور داشتم. رفتم هرچی قبول شدم. الانم ناراحتم که چرا مشکل برام پیش اومده بود  اما پشیمون نیستم چون دیگه بخاطر شرایط روحیم اعصاب پشت کنکور موندن نداشتم اون زمان. دهن مردم همیشه بازه چندسال دیگه یادشون نیس یه روزی چه حرفای مفتی میزدن 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مسخرم میکنن وضع مالیمون بخاطر پرجمعیت بودنمون زیاد خوب نیس بابام هرچی درمیاره خرج خوردنو پوشیدن میشه ...

پیام نور هم نمیتونی بری؟

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

مسخرم میکنن وضع مالیمون بخاطر پرجمعیت بودنمون زیاد خوب نیس بابام هرچی درمیاره خرج خوردنو پوشیدن میشه ...

پیام نور روانشناسیم داره

فکر نکنم اونقدر پر خرج باشه نمیدونم

اونایی که مسخره میکنن بیشعورن

اگه انشاالله موفق شی ی روز ب حرف همینااا میخندی عزیزم تو خودکشی کنی فقط دل اینا رو خنککک کردی ولی اگه ی انسان موفق شی حسابی چزوندیشون 

نگا اینکه ی آدم با شراایط فوقالعاده ی رشته خوب بیاره ک کار خاصی نکرده ، آدم خاصی نیست 

تو اگر میخای آدم خاصی باشی بایددد قبول شی با وجود بیماریت 

همه آدما ذاتن خاصن و افلاطون ی جمله داره ک هر آدمی تو دنیا ی جایگاهی داره ک هیشکییی جز خودش نمیتونه ب اون برسه

محکمممم از سر جات پاشو و توکل کن ب خداااا تو میتونی 

الان زمانی هست ک فقط باید اقدام کنی منتظر انگیزه دادن از طدف این و اون نباش الان زمان اقدامه پشت اقدام انگیزه هست و پشت انگیزم موفقیت 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
اگه انشاالله موفق شی ی روز ب حرف همینااا میخندی عزیزم تو خودکشی کنی فقط دل اینا رو خنککک کردی ولی اگ ...

امسال که قیدشو زدم واسه سال دیگه میترسم باز یه بلا دیگه سرم نازل شه 😔

به حرف های صدمن یه غاز ادم ها توجه نکن! تلاش کن و ادامه بده

طعنه ها، قضاوت ها، تیکه ها،حرف های آنها بوی ضعف می‌دهد، بوی خواسته های خود نرسیده! بوی منجلاب حسادت!

پس همین که خودت را سفت چسبیده ای  و به راهت با قدم های محکم ادامه میدی

یعنی تو توان،سختی های این راه را داری!

#علیرضا_عدالتیان

@psychology_lif

دی وی دی طلاهامو فروختم خریدمو کتابامم هست خوب شدم شروع میکنم 

نظام جدیدی دیگه 

تو میتونی نگاه پارسال یکی از سخت ترین کنکور های ایران بود 

همه هم میگن

بیا 1401 بدیم 

البته کم که باید همون موقع بدم 

ولی بیاد به برنامه ریزی کنیم  

محلشون نزار من بخاطر حرفاشون توی سالی که کنکور میدادم اصلا ندیدمشون که حرفی نزنن و اعصابم رو خرد کن ...

هرشب تو این کرونا خونمونن همش کاری میکنن بابام سنگین نگاهم کنه فقط مامانم پشتمه 😔❤️

به حرف های صدمن یه غاز ادم ها توجه نکن! تلاش کن و ادامه بده طعنه ها، قضاوت ها، تیکه ها،حرف های آنها ...

پس از الان کم کم عمومیامو میخونم کنکور امسالمم تجربه میشه 😔❤️ نمیدونم چیکار کنم همه فک میکنن من مغرور فلانم در صورتی که ذره ایی اعتماد به نفس ندارم فک میکنن مریضیامم دروغه