hdiss_xr مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 36 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 17 پست بچاها من تازه میخام کنکور بدم میخام ی تحقیق از دانشگاهای دولتی داشته باشم میشه بگید چجوریه فضاش؟ خودت باش:/ 1400/01/08 | 13:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hdiss_xr مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 36 نه عزیزم مگه تازه نمیخوای وارد دانشگاه بشی ؟ ارشدی مگه ؟ اخه من شنیدم جداس. ن عزیزم تازه میخام وارد بشم ولی کلن میخاستم بدونم دولتی بهتره یا ازاد خودت باش:/
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4073 اخه من شنیدم جداس. ن عزیزم تازه میخام وارد بشم ولی کلن میخاستم بدونم دولتی بهتره یا ازاد نه عزیز جانم جدا نیست ولی انتخاب رشتش جداستکه از امسال اگر تجربی هستی دندان دارو پزشکی ازاد رو هم باید با دولتی ها انتخاب کنند جواب سوالتم گفتم بستگی داره مثلا یک سری از ازاد ها از یه سری دولتیا بالاترن از نظر سطح علمی که زیاد هم نیستن درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
hdiss_xr مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 36 نه عزیز جانم جدا نیست ولی انتخاب رشتش جداست که از امسال اگر تجربی هستی دندان دارو پزشکی ازاد رو هم ب ... اوک خودت باش:/