2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوالت خیلی کلیه 

دانشگاه دولتی غیز دولتی نداره که 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

دانشگاه دولتی داریم تا دولتی

چه دانشگاهی مدنظرته

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
دانشگاه دولتی داریم تا دولتی چه دانشگاهی مدنظرته

چقدر بیوت حق میگه لایک بهت 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چقدر بیوت حق میگه لایک بهت 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

فدات

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بلاخره ازاد با دولتی فرق داره 

ببین عزیز دلم شما اول درستو بخون
یه وقت میبینی رتبت به یه دانشگاه دولتی میخوره که خیلی خوب نیست
ولی یه دانشگاه ازاد سطح بالا روشما میتونی پذیرش بشی

الان وقت فکر کردن به این مسئله نی الان فقط درستو بخون 

ببین عزیز دلم شما اول درستو بخون یه وقت میبینی رتبت به یه دانشگاه دولتی میخوره که خیلی خوب نیست ول ...

عزیزم درسمو ک میخونم فقد میخاستم ببینم فضاش چجوریه اگ فضای خوبی نداره کنکور برای ازاد بدم:/

خودت باش:/
عزیزم درسمو ک میخونم فقد میخاستم ببینم فضاش چجوریه اگ فضای خوبی نداره کنکور برای ازاد بدم:/

کنکور ازادو دولتی جدا نیست عزیزم 

جداس😐

نه عزیزم

مگه تازه نمیخوای وارد دانشگاه بشی  ؟